Prosao sam pored njega na sajmu , stao da probam i kako sam stavio slusalice tako sam brze bolje i skinuo polse samao jednog odsviranog tona .....mlacenje prazne slame

.
Istini za volju Waldorf je za mene davno proslo vreme, jedino ih postujem zbog stare slave ali ova svinjarija sa Blofeldom i potpunim zajebavanjem vernih klijenata je kap koja je prelila casu, stand na sajmu im je bio jedan budzak sa 2,5 Blofelda i jednim iMac i jednim el. klavirom koji je totales sranje .....nemam reci, toliko price a tako malo dela.
John Bowen Solaris sint jos jedna prevara, 4 puta sam dolazio na stand da ga probam i sva 4 puta sint je bio ubagovan sa gomilom hijeroglifa na displeju!!!!!

...5 put sam samo prolazio i tada je sam Bowen drkao po njemu pa sam uspeo da cujem neki zvuk...sramota za spravu koje kosta preko 3k ....muka mi je od novih sintova. Solaris je delio stand sa Moog-om i RadikalTachnologies ( ciji me je novi sint accelerator oduvao iako je imao samo 6 preseta jer covek nije stigao da napravi vise

, prvi put da digitalni sint moze da stane na crtu sa analogijom, ne kazem da je isto ali ovakav analog feel nikada nisam cuo na digitaliji)
Sintovi su se nekada "pravili" a danas se proizvode.