View Single Post
Old 19-03-2010, 05:08 PM   #3
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: Dali je dobar intro stvar tehnike ili inspiracije?

Quote:
Originally Posted by google View Post
Dar pisanja muzike je nesto sto jeedni imaju, a drugi nemaju. Pisem muziku preko 20 godina i dobro poznajem samoga sebe..
Jako lijepo. No, svi smo mi jedinstveni i drugačiji i na?a shvaćanja o nama samima nisu primjenjiva na svaku jedinku koja postoji.

Quote:
Originally Posted by google View Post
Prizivanje inspiracije je nesto sto zvuci kao prica o Aldinu & duhu iz boce. Ja ili imam ideju, ili nemam ideju. Nemam potrebu da po svaku cenu UVEK imam ideju, to su decije stvari...
Prizivanje je mo?da neadekvatna riječ i u tebi stvara neku negativnu implikaciju, sorry. Ja osobno imam to neko drugačije stanje iz kojeg stvaram i imati UVIJEK ideju, nije dječja stvar, već posao koji treba obaviti i kad ga ?elim obaviti dobro, onda to radim iz svojeg stvaralačkog stanja, koje na svoj način "prizovem" i tada skladam daleko ljep?e i kvalitetnije, nego kad sjednem raditi ne?to iz sasvim drugog unutarnjeg sredi?ta ili točnije, bez njega. Da ti pustim svoju glazbu iz jednog stanja i iz drugog, rekao bi da to nije ista osoba radila.

No, to sam ja. Ovo o čemu pi?e? si ti. Svatko ima svoj način, ali kategorički tvrditi da ne?to ne postoji ili se na neki određeni način ne radi je jednostavno netočno. Osim kad je točno. Za nekoga. Ne za sve.

Quote:
Originally Posted by Nele View Post
Google, ... Ono sto ti ne osecas ili ti nije Bogom dano, ne tvrdi da ne postoji. Najveca dela u sveukupnoj umetnosti su nastala vecinom kao plod inpiracije umetnika na prvom mestu, naravno, uz vec postojeci i najvazzniji alat -talenat.
Nisam ni rekao da su talenat i inspiracija isto, vec da su obavezni cinioci za kvalitet jednog dela.
Lijepo (i točno) rečeno.
ANITA is offline   Reply With Quote