Thread: Waldorf Blofeld
View Single Post
Old 22-02-2010, 08:34 AM   #288
tuomas
Member

Default Re: Waldorf Blofeld

Quote:
Originally Posted by clusterchord View Post
dobar si, Steva. al sam se nasmijao..

Juno nema latencije jer ona ne postoji u analognom svijetu. pogotovo na Junu 6 slideri su direktno na elektronskim sklopovima koji proizvode zvuk. tako da cim mrdnes prdnes po njemu, on de facto mjenja otpor na potenciometru u sklopu i zvuk se mjenja. to je normalno da ne mozes takav brzi odziv dobit na softweru ili softwerskom sintu, koji je kodiran. jer treba uvijek neko vrijeme, koilko god kratko, da ga CPU "pro?vače".

medjutim, to je teorija. u praksi, meni se taj odziv na recimo virusu TI, waldorfu XT, pa i blofeldu, cini sasvim zadovoljavajuci. nije nesto da ces primjetit ono da te bas zasmeta.
Evo i mene kao vlasnika Blofeld keyboarda ...Sviram u amadeus bandu i ovog vikenda sam ga prvi put nosio na svirci,
i mogu reci da razbija.Na primer pesma Lady Gaga-Bad Romance bez njega zvuci glupo...kada se uporedi kvalitet i novac-to je prava stvar,jedino je malo komplikovan oko semplova.
Dali nako zna kako mu radi midi dump??? Ja i Misa Komnenic se otelismo,ali nece!!! Misa pisao Waldorfu,ali ne odgovorise...
tuomas is offline   Reply With Quote