Thread: Korg M3
View Single Post
Old 18-02-2010, 02:39 PM   #5
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: Korg M3

Quote:
Originally Posted by tuomas View Post
Upravo sam saznao da sam se obratio ni manje,ni vise,nago gdin-u Slobi Markovicu.E ovako:
Postujem i cenim sve stare i znamenite muzicare stare Yuge,jer je i moj otac jedan od njih,ali,stari muzicari treba da znaju da postoji i penzija,da bi na njihovo mesto dosli mladi,a ne da se ustolice,ili da se ne daj boze uhvate u kolo sa politicarima i da im ne moze niko nista.Uz svo duzno postovanje,ali ja sam na primer,bio platio kartu da gledam Slobu Markovica i Zdravka Colica,i desilo se cudo,Sloba svira na Rolandu xp80,ceo koncert u hali Cair u Nisu,samo na tome!!!????Jeli to posteno?Da li je to tezga?znaci,ako se neko zove tako i tako,njemu je sve dozvoljeno???"Evo publiko draga sa juga,uz Colicev glas,ja,Sloba Markovic,vam pruzam zvuk pravog klavira i hammonda na rolandu XP80"!"Vi deco moja,koji nosite za live dve ili vise klaviatura,ili ne daj boze neki el.klavir,clon hammonda ili neki moog,mora da ste ludi,ili suvise volite to sto radite"!"Vidite valjda mene"!. Pogledajmo Rick Wakemana i dan danas,i njegovog sina Adama...
Inace ja nemam ni M3,ni extreme,ali je "ozbiljna" glupost ona njihova uporedba...
Za mene je od svih starih magova,Misa Komnenic br.1,sto se tice kompletnosti-klavira,hammonda,analogije i workstationa.
Molim da se na ovaj moj post niko ne ljuti,jer je to moje misljenje...

Druže, što se sviranja tiče - ja bih bio srećan da mi je 10-ti dio čika Slobovog...inače nisam klavijaturista...ALI dobro znam KO je i ŠTA je Slobo! Lično se ne slažem sa njim što se tiče nekih tehničkih preferenicja...ne kapiram njegovu toliku fasciniranost Appleom i Rolandom Ali mislim da što se tiče svirke i muziciranja većina ovoga foruma treba da je manja od makovog zrna pred njim!

Last edited by balthazaar; 18-02-2010 at 02:42 PM.
balthazaar is offline   Reply With Quote