Quote:
Originally Posted by roginator
pozz ssskani
jel pricamo o tlaku koji se desava u usima prilikom promjene nadmorske visine!!!
ako je to... onda kad se penjes dogada se low pass!!!! a kada se spustas.. otvore se bubnjici i pritom cujes sve .. ali bas sve!!!!
tada su usi najcisce i nisu opterecene jer tokom potlaka bubnjic se najmanje krece..prakticki odmara ... pa se u prvom trenutku kad iskljucis pri spustanju LOW pass  uho aktivira odmorno (bubnjic) i cuje sve, ali mislim da taj efekat traje samo minut ili cak i manje..jer kad bi stalno bilo tako hipersenzibino svi bi culi drugacije!!! (ionako svi cujemo razlicito) a ovo bi bilo uhhhh!
hipersenzibilitet usiju je zahebana stvar.... bezobzira kako je uho presenzibilizirano....
sve menja realnu sliku zvuka:
odmor, buka, mehanicko ostecenje pa cak i potlak!!
valjda pricamo o istome ... 
|
Čoeče, Roginator je definitivno maca za sva vrata...Sve čovjek zna...Google je out, Rogina in.
BTW, ne znam jel se radi o podtlaku, ali definitivno nije da se bubnjić odmara jer se događa tipično zaglu?enje kad čovjek mora progutati slinu da bi mu se u?i "odčepile". Jao...da mi je snimiti iz mozga tu zvučnu sliku!!