View Single Post
Old 30-01-2010, 02:15 AM   #70
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Default Re: Da li mislite da Hip Hop muziku ceka svetla buducnost kod nas ??

Pa znas kako,ono sto si ti postovao koliko se ja secam jesu OK stvari i jeste nesto drukcije.Cak ona stvar kad krece spot od bazena itd se vrtela na Mtv i jeste za pohvalu.Vidi se da koracaju napred i odudaraju od ostaih ali hmm... MENI je to nekako bledunjavo i previse mi je (ne znam kako bih to definisao) Hip/Hop u light varijanti i to bas bas ..

To vezano da bi se neko bavio hip hop/om i da mora da sve bude iz necijeg zivota i tako HARD realno ne pije vodu.Mislim uglavnom se vrti oko toga ali dajte molim vas ,pa po tome sve su crnje pimpovi,luduju cele godine,bacaju $$$ po klubovima itd..Cak Three 6 Mafia je rekla jednoj zeni kad ih je pitala " Dal ste vi stvarno makroi kao sto pricate u pesmama " oni su rekli "ma ne to je samo fazon na koji se ljudi loze " sto ne znaci da nema ex dilera,makroa,ubica,gangstera itd. .

Kapiram to sto ostali rade i sto furamo neki svoj stil ali treba jos dosta da sljakamo i ucimo od USA.

Evo ljudi ,poslusajte pesmu i celokupno repovanje (na spot ne obracajte paznju jer o tome tek da ne pricamo ) i recite mi da li ima neki reper slicne pesme i interpretaciju kao ovaj (bzv sam stavio 50/ja jer sam nabasao na ovu pesmu).
http://www.youtube.com/watch?v=dBSIj0ChUu4

U pitanju je nista spec (misleci na to da nije nesto preterano napucana i nema puno synthova),relativno je prosta ali hmm pesma ima neki smek koji prosto mi ne mozemo (barem za sada ) da ukapiramo !!

To je moje misljenje,ne pratim nesto puno nasu scenu ali od ovoga sto cujem od nasih ..
ugljesa is offline   Reply With Quote