View Single Post
Old 29-01-2010, 02:04 PM   #22
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Kako oziveti zvuk soft synth-a

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Opet isto. Sve sami filozofi ovde.
Jer mora svaka tema da se zavrsi na metazfizichkom bulshitu od price kako se sve sa svime moze i kako je bitna masta i muzika, a ne oprema.
Muka mi je vise od ovoga iskreno.
Tebe Baltazare ne kapiram. I sam si se uverio da neke domace zadatke koje sam ti zadao nisi uspeo da uradis, i ne kapiram sta sad pokusavas sa ovim primerima. Da dokazes kako nema neke razlike i bla b;la. Samo bih vas zamolio da prvo uzmete neki analogni sint u ruke jednom u zivotu pa onda komentarisite isto, jer je ovako smesno, degutantno i iritantno. Izuzev DaBeara koji je svirao sve to u svoje vreme ali je puko u medjuvremenu, i uvek se posere na ovakve teme, uvek.
nisam puko - raspuko sam se!

Ima sad na Gearslutz zustra rasprava oko Spike Stenta...preselio se se u USA i izjavio da je poceo da miksa (neke) projekte ITB !!

I sad po Gearslutz panika / ludilo / histerija / svadje...
Kako neko ko je imao (i jos uvek ima) tonu analogije i hardware-a radi ITB??????

Isto kao i ovde...ako neko radi posao day-in-day-out, i nema vremena ni zivaca da se mlati sa starim analog sintevima, nego zavrsava sve sa soft sintovima...koga to briga.
Ako imas vremena sedi lepo kuci, skuvaj kafu, zapali cigar i polako vrti dugmice na analogiji..i uzivaj, za svoju dusu (ukoliko se u tome moze uzivati)
Razlike su NEBITNE - bitna je pesma! (ako ih vise i mozemo nazvati pesmama )

PS - Jedan od Najprodavanijih albuma prosle godine - Lady Gaga - SVE SOFT SINTOVI !! Publici ocigledno nije smetalo ??

Last edited by DaBear; 29-01-2010 at 02:07 PM.
DaBear is offline   Reply With Quote