Quote:
Originally Posted by silicon science
Opet isto. Sve sami filozofi ovde.
Jer mora svaka tema da se zavrsi na metazfizichkom bulshitu od price kako se sve sa svime moze i kako je bitna masta i muzika, a ne oprema.
Muka mi je vise od ovoga iskreno.
Tebe Baltazare ne kapiram. I sam si se uverio da neke domace zadatke koje sam ti zadao nisi uspeo da uradis, i ne kapiram sta sad pokusavas sa ovim primerima. Da dokazes kako nema neke razlike i bla b;la. Samo bih vas zamolio da prvo uzmete neki analogni sint u ruke jednom u zivotu pa onda komentarisite isto, jer je ovako smesno, degutantno i iritantno. Izuzev DaBeara koji je svirao sve to u svoje vreme ali je puko u medjuvremenu, i uvek se posere na ovakve teme, uvek.
|
nisam puko - raspuko sam se!

Ima sad na Gearslutz zustra rasprava oko Spike Stenta...preselio se se u USA i izjavio da je poceo da miksa (neke) projekte ITB !!
I sad po Gearslutz panika / ludilo / histerija / svadje...

Kako neko ko je imao (i jos uvek ima) tonu analogije i hardware-a radi ITB??????
Isto kao i ovde...ako neko radi posao day-in-day-out, i nema vremena ni zivaca da se mlati sa starim analog sintevima, nego zavrsava sve sa soft sintovima...koga to briga.
Ako imas vremena sedi lepo kuci, skuvaj kafu, zapali cigar i polako vrti dugmice na analogiji..i uzivaj, za svoju dusu (ukoliko se u tome moze uzivati)
Razlike su NEBITNE - bitna je pesma! (ako ih vise i mozemo nazvati pesmama

)
PS - Jedan od Najprodavanijih albuma prosle godine - Lady Gaga - SVE SOFT SINTOVI !! Publici ocigledno nije smetalo ??