View Single Post
Old 29-01-2010, 10:21 AM   #4
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: Da li mislite da Hip Hop muziku ceka svetla buducnost kod nas ??

Ulična priča?! Ja balkanske ulične tipove prije zamišljam uz zvuke Cece ili nešto tako...ili Ace Lukasa itd...

Što se tiče Američko - Evropskog hip hopa....DA! Francuska ima značajnu hip hop scenu..zašto? Zato što je i ona puna afro-francuza koji si prihvatili izraz svojih rođaka od preko bare! Slična stvar i sa Engleskom!Njemački hip hop?! Meni je uvijek bio paradoksalan, jer ne mogu da odolim da ih zamišljam u SS uniformama...ali dobro To je možda moj problem Izlazi Njemac na scenu i kaže "mic check, mic check , yo..SS in da house"

Još jednom...ja ne kažem da ga nema , niti da ga ne može biti van USA...ali, pobogu, samo kažem da taj pokret nigjde ne može biti tako dubok i plodan kao tamo...jer to je tle na kome se rodio...Napraviću poređenje sa nekom biljkom...npr...Kanabis Mislim da je prikladano poređenje...u određenim područjima ona raste sama od sebe i ima je ko pleve...a u određenim mora da se sadi...porasće i tamo, ali je ipak zasađena...može ona da bude dobra, ali teško može da bude toliko rasprostranjena i kvalitetna kao tamo gdje je njeno prirodno stanište!
balthazaar is offline   Reply With Quote