Re: ?ta nije u redu sa muzičkom industrijom?
Zlobisa je to dobro rekao. Jeste sve dostupno i to je dobro, ono ?to je lo?e je ?to ljude boli dupe da se potrude. Gledam svoj primer i nekako mi nije jasno (ok, ja sam ionako uvek uz kurac). Mislim, kad me neki bend zainteresuje, skida se diskografija, tra?i se po wiki-u o njima, čitaju se intervjui, ?ta sviraju, sajt, textovi, ... sve me zanima. Znam da će na ovom forumu to zvučati izuzetno čudno, ali me nikad nije interesovalo ko je producirao i u kom studiju (muzičar sam vi?e nego producent, očigledno). Uglavnom, sve ?to sam mogao da iskopam o bendu, pročitao/pogledao bih. Mislim, tipičan primer Clutch. Ljudi su nenormalni, inteligentni, dobra muzika, gomila ?anrova ... ma svega. ?ta vi?e, njih ni ne slu?am ne?to previ?e, ali mi je bilo nenormalno zanimljivo čitati o njima i slu?ati intervjue. Posle Headbanger's Journey i Global Metal jednostavno moram naći neke Kineske, Indijske, Japanske, Ukrainske i slične metal bendove. Za mene je Internet i brz pristup informacijama najbolja stvar na svetu, ali je to valjda u glavi. Ne razumem da su ljudi nezainteresovani, jer priča "nemam vremena" ne pije vodu.