View Single Post
Old 03-01-2010, 09:54 AM   #20
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Default Re: ?ta nije u redu sa muzičkom industrijom?

Quote:
Originally Posted by Geronimo View Post
Mogu samo da kazem da taj lik laze debelo!! jer sada se na RTS satelitu pustaju najgrdji narodnjaci. Za Novu godinu su pustali Saulica i njegovu cerku da pevaju na toj televiziji!! Koji kreten dozvoljava ovakve promene ?!
Nediraj mi Saulica ko boga te molim...Cerku mozes.
On je super naspram Nese Kejdza Tijanicevog brata po gluposti,ali nisam to hteo da kazem.
Mislim da danas vise nego ikada Mizicka industrija ne postoji.Danas je najveci problem doci do dobre i kvalitetne muzike koja zaista postoji,ali zbog gomile nazovi muzicara o kojima Slowstar prica koji su svojim glupim hitovima pretrpali myspace i youtube i bolje se snalaze u marketingu nego u samoj muzici,covek ne moze da dodje do
kvalitetnih bendova jer oni ljudi uglavnom sviraju i ne sede po ceo dan ispod kompa i nisu toliko napadni i agresivni u svojoj promociji.Koliko mi se puta desilo da naletim na nesto sto me odusevi,a minut kasnije se skenjam kad vidim da ljudi uopste ne znaju za taj bend.Zapitam se pa sta ja pokusavam kad ovo ne prolazi.Danas je muzika vise hobi,pogotovo kod nas i tako je treba kontati,a ako iz toga proizadje nesto vise super,ako ne neka iza tebe ostane nesto zabelezeno i cao.
disco violence is offline   Reply With Quote