Quote:
Originally Posted by Arthur
a gde se to kod nas mo?e pazariti?
|
Fulltone i Planet Waves u Mitrosu, Klotz u Artistu... Kada bih ponovo pazario kablove odlučio bih se za Klotz, ?to ću i uraditi u skorijoj budućnosti. Fulltone sam pazario zarad gomilu hvale na sva usta po netu, i moram priznati primećuje se razlika, 15ft je oko 50e.
Quote:
Originally Posted by slowstar
Kada bi mi zena cula koliko sam dao na kablove....iako su mnooogo manje bitni kod linijskih ulaza i izlaza, kao sto su sintovi, jos uvek su veoma, veoma vazni. probao sam svasta, prvo bilo sta, pa onda klotz, pa monster, ali kada sam prvi put zavezao sintove i drum machine sa MOGAMI 16 paricnim kablom zaprepastio sam se kolika je razlika u zvuku, i od tada trudim se da skoro svi kablovi u mom kucnom studiju budu MOGAMI.
U las Vegasu, ili Phoenixu, ne secam se tacno, nagovaraop sam Paju i Saleta Sedlara (obojica gitaristi kod Cole u bendu) da pazare Mogami kablove, demonstrirao im da se sami uvere, pomagao mi je prodavac, ali kada su culi cenu (bednih 52$ za vrh od kabla, i to su bili po 24 fita, tj. oko 8 metara) odmah su odustali....e to ti je mentalitet gitarista, neverovatno, a sami su culi na direktnom poredjenju obicnog, no name, fender kabla (izgleda kao stari gajtan od pegle) i MOGAMI-ja, na istom pojacalu (Boogie) i sa istom gitarom (strat) gde se razlika cuje iz aviona, ali ne vredi. gitaros ostaje gitaros...k'o da su gluvi bili obojica. Svedok mi je Synclavier sa foruma!
|
Mogami je svetski standard kablova u ?irokom spektru upotrebe kabla?e.

I nemoj tako, ima gitaro?a koji neće ?tedeti na tonu ni po koju cenu...

ja sam platio dva od 15ft 100e, a planiram da dokupim i taj Klootz Titanium. Tone has no price!