Quote:
Originally Posted by newbieOP
Imam Antress na kompjuteru i zadnje vrijeme se dosta igram s njima... i pitam se koliko je UAD bolji kad ko?ta toliko, a ovi su besplatni? Da li ih ljudi pljuju samo zato ?to su d?abe... ba? me zanima da su pokrnuti UAD-ovim DSP-om i da na njima pi?e UAD ?to bi ljudi govorili... 
|
Ja sam tako mislio dok nisam cuo na dobrim kutijama kako radi uad. Odmah sam kupio i uopste mi nije krivo sto sam dao pare. Imam 10 puta vise efekata nego sto mi (trenutno) treba, ali nema veze. Uzecu jos 2-3 plugina, nece se baci...
Slusao sam juce kako radi Duende na pravim, skupim monitorima. Taj eq sa sa Duende je fenomenalan. Nisam imao prilike da cujem x reverb. Ali samo eq je dovoljan da bi kupio tu spravu.
Isto tako sam poredio kako radi "nas" berindzer u odnosu na MCI JH 500, sigurno bi ti se Berindzer vise svideo, a i jeftiniji je 10 puta.
Nema ni neke razlike izmedju Neumana i SM 57. Al' ja opet nekako bi pre radio sa ovim prvim.
Sve je stvar ukusa i psihologije. Ako dovoljno jako verujes da je to isto, mozda ce i biti isto, al; za tebe.