View Single Post
Old 11-12-2009, 06:06 PM   #27
HrastProgrammer
Member

HrastProgrammer's Avatar

Default Re: Shta posedujete od vijura? (moze i fotke)

Quote:
Originally Posted by clusterchord View Post
zauzvrat, ti si se time na?ao ugro?en, jer si na?ao shodno da se zbog toga okomi? i vrijeđa? osobu koja ima mi?ljenje koje ti se ne svidja, u ovom slučaju mene.

tako da, molim te da se tvoj slijedeći post odnosi na to kako je ... ne znam.. microwave te?ko sranje, ili kako je Q+ bolji od seksa . nemam ni?ta protiv. nek se odnosi na ?to god ?eli?, ali ne na mene i kako sam glup i smije?an jel ne volim Q+.
Ovo sve si ti rekao, a ne ja. Posto je to sada zbilja postalo ozbiljno i vidim da si se ti okomio na mene jer se nisam slozio s tvojom tvrdnjom onda da razjasnimo slijedece: Ja te ni jednom rjecju u svom postu nisam uvrijedio niti imao namjeru uvrijedit, samo sam bio rezigniran tvojom izjavom i to sam napisao. Ako si se time ti nasao uvrijedjen onda je to tvoj problem, a ne moj. Niti jedna moja rijec nije bila uvredljiva, a niti sam igdje rekao da si glup ili smijesan, *nemoj* mi stavljat rijeci u usta, rekao sam samo da mi je "smijesno usporedjivat MW i Q+", nista vise.

OK, ovaj moj post se ne odnosi niti na MW niti na Q+ pa, molim, iskoristi svoje moderatorske ovlasti i baniraj me na koliko god hoces, jos bolje - na neodredjeno, briga me ...

Pozdrav.
HrastProgrammer is offline   Reply With Quote