View Single Post
Old 11-12-2009, 01:58 PM   #21
HrastProgrammer
Member

HrastProgrammer's Avatar

Default Re: Shta posedujete od vijura? (moze i fotke)

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Microwave meni radi to sto najbolje radi (po meni) a to su brze arp deonice, leedovi itd. I sumnjam da IJEDAN drugi sint by Waldorf ima taaako brz i definisan envelope tj. siguran sam u to. I meni lichno to treba od sinta, radim trance muziku i pokazao se kao nezamenjiv za gomilu stvari Sigurno sa njime necu napraviti pad kao na Q+, niti ce Q+ mozi da izvuche tako kratak i definisan sound kad radi na arpedju itd.
Silicon, imas mozda kakav MP3 s primjerom zvuka kojeg spominjes? Volio bih cuti na kakav tocno zvuk mislis, posto Q/Q+ ima zbilja munjevite envelope pa nije iskljuceno da se ne moze nesto takvo napraviti ...

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Lichno sam uplasen od tih novih analognih polifonika hibrida itd. Ne smem ni pomisliti na servis i cenu toga. Setite se samo Andromede i tih serija i tih jadnih ljudi koji su imali tu nesrecu da ih zapadne falsh...
Ja sam imao problema s jednim filter chipom na Andromedi iz 2008. jer se filter #2 na voice #16 ponekad nije htio tjunati. Rijeseno u garantnom roku tako sto je serviser zamijenio chip novim, big deal. Osobno sam si naslozio pristojnu zbirku rezervnih ploca za Andromede, a vecinu synthova ionako imam u duplikatu pa cu po tom pitanju vec nekako prezivjeti barem slijedecih 10-ak godina

Quote:
Originally Posted by RetroMan View Post
Znam mnoge (ukljucujuci i sebe) kojima su synthovi mnogo vise od zabave.
Pretpostavljam da se na kraju ipak radi o nekakvoj glazbi napravljenoj na tim synthovima, ne? I nikome to, ni tebi, ni drugima, nije bilo zabavno? Onda je to zalosno, osim ako se radilo o glazbi za sprovode, u kom slucaju je opet zalosno

Last edited by HrastProgrammer; 11-12-2009 at 02:03 PM.
HrastProgrammer is offline   Reply With Quote