View Single Post
Old 11-12-2009, 06:05 AM   #14
HrastProgrammer
Member

HrastProgrammer's Avatar

Default Re: Shta posedujete od vijura? (moze i fotke)

Quote:
Originally Posted by clusterchord View Post
inače, taj sint po soundu i mogucnostima jednog hibrida (analog vcf digi osc) u samoj kvaliteti zvuka prestize i jedan Q+ koji ljudi ?ale drhtavim rukama placaju po 2 - 3 hiljade evra.. zato sto je nov, velik i .. ima nabrijan dizajn. pih.
Ma naravno, kako da ne. Imao sam Microwave 1 i totalno sam se razocarao u tu njegovu famoznu "kvalitetu zvuka". Pih ... Nasjeo sam na kojekakve bablje price po forumima pa sam ga kupio i, za to sto nudi, preplatio, naravno. Filter je OK, ali nista posebno, a digitalni dio mi se uopce ne svidja. O retardiranom user interface da i ne govorim, bez programera je koristenje prava nocna mora. Probao sam ga zavoljeti, ali bezuspjesno, nema na njemu nicega sto bi mi se svidjalo, tako da je dan kada sam ga se rijesio bio jedan od sretnijih. Ako cemo vec o wavetable sintezi onda mi je Microwave XT i po zvuku i po user interface-u za cijelu klasu iznad.

A usporedjivat Q+ i s jednim i s drugim je naprosto smijesno, u nedostatku boljeg termina (odnosno, u nedostatku termina za kojeg mi kultura ne dopusta da ga ovdje spomenem). Ja postujem tudje misljenje i dobronamjerne sugestije te se bas i nemam volju po forumima svadjati i prepirati o tome sto je bolje, a sto nije, ali razmetanje ovakvim izjavama mi je jednostavno smijesno i vec pomalo zamorno. No, da skratim, imam Q+ Phoenix kojeg sam kupio novog i koji me je u konacnici, kada se sve zbroji, dosao manje od 2000 EUR (bez poreza, posto sam kupio na firmu, a kada se odbije amortizacija onda ce to bit jos i manje) i tek sam zagrebao povrsinu, ali ne bih ga mijenjao za 20 Microwave-ova ... Toliko.

Pozdrav.
HrastProgrammer is offline   Reply With Quote