Ja bi savetovao da pre nego sto udjes u bilo kakvu "veliku" kupovinu se pozabavis sa osnovama. Tu pomaze i elementarni softver, mada je sve vec jako daleko odmaklo..
Ljudi uglavnom misle da ce im oprema resiti sve. Prob je u tome sto ne znaju sta ce tacno dobiti kupovinom iste
Quote:
mada glavni razlog zasto hocu da predjem na logic je zato sto kada napravim pesmu, i stavim je u player sa nekom PROFI pesmom(da uporedim), nekako je moja pesma tisa, tuplja, i nzm ni sam kako to da opisem... Da li je do softvera ili do mene??
|
Sta mislis?
Drugi savet je da cimas nekog ko zna da radi kako bi te naucio
Moje iskustvo je da mozes da provedes decenije sam kapirajuci kako se sta radi i pomerices se vrlo minimalno
Ako pogledamo bilo koju struku, uvek postoji neki nacin obrazovanja i predaje znanja, tesko da ljudi sami kompletno uce neki zanat ili struku. Tako je i u muzici - ne vredi bez vodstva, bar u tom tehnickom delu..
Muzika je kombinacija umetnickog i inzinjerskog pristupa stvarima. Ovo drugo moze da se nauci prilicno uspesno, mada postoje i licni limiti..za prvo nisam siguran previse
Posebna iluzija danas je sto je sve dostupno kuci, pa ljudi misle "lako cemo" i sam cu ja to provaliti
Ako je tvoj cilj hobi, a imas para koje bi rado ulozio u isti, samo napred
poz