View Single Post
Old 28-11-2009, 02:35 AM   #16
Everbeatz
Moderator

Everbeatz's Avatar

Default Re: Pmoz'te mi da sastamin studio...

Ja bi savetovao da pre nego sto udjes u bilo kakvu "veliku" kupovinu se pozabavis sa osnovama. Tu pomaze i elementarni softver, mada je sve vec jako daleko odmaklo..

Ljudi uglavnom misle da ce im oprema resiti sve. Prob je u tome sto ne znaju sta ce tacno dobiti kupovinom iste

Quote:
mada glavni razlog zasto hocu da predjem na logic je zato sto kada napravim pesmu, i stavim je u player sa nekom PROFI pesmom(da uporedim), nekako je moja pesma tisa, tuplja, i nzm ni sam kako to da opisem... Da li je do softvera ili do mene??
Sta mislis?

Drugi savet je da cimas nekog ko zna da radi kako bi te naucio
Moje iskustvo je da mozes da provedes decenije sam kapirajuci kako se sta radi i pomerices se vrlo minimalno
Ako pogledamo bilo koju struku, uvek postoji neki nacin obrazovanja i predaje znanja, tesko da ljudi sami kompletno uce neki zanat ili struku. Tako je i u muzici - ne vredi bez vodstva, bar u tom tehnickom delu..

Muzika je kombinacija umetnickog i inzinjerskog pristupa stvarima. Ovo drugo moze da se nauci prilicno uspesno, mada postoje i licni limiti..za prvo nisam siguran previse

Posebna iluzija danas je sto je sve dostupno kuci, pa ljudi misle "lako cemo" i sam cu ja to provaliti

Ako je tvoj cilj hobi, a imas para koje bi rado ulozio u isti, samo napred

poz
Everbeatz is offline   Reply With Quote