Quote:
Originally Posted by Jan
Pa to je to, label za koji je radila je prodao beat sa sve pravima, jednostavno znas kako idu stvari u hiphop stvarima, pepoznas producenta po drum liniji, taj kick-snare, drum pattern, zvuk, jednostavno prepoznas, to je jednostavno njeno. Narocito se cuje u onoj pesmi Garde La Peche od francuza, jer ona taj kick i clap svuda vrti, jednostavno zvuk je njen...
Ja sam pricu ispricao jer se ovde radi o tome "Kako stici do vrha", i pomenuo sam da su i igri i lobiranje i pretnje, pa i uslovljavanje, i pomenuo izmedjuostalih i nju koja ima ta dva rada iza sebe, za jednu veliku evropsku i jednu veliku svetsku zvezdu...I zelja mi je bila da potvrdim ono sto sam rekao o lobiranju kad je Vrach rekao: "Nema tu lobiranja", pa sam ispricao pricu, cisto da se zna da i kad dodjes do vrha do svetske zvezde, i to sve, da ne znaci da ce te to postaviti na vrh, da ima tu mnogo faktora, narocito ne ako si mlad, neiskusan i ako ti trebaju pare.
Ja bi iz cuga dao beat nekom evropski poznatom reperu za 1000 E sa sve pravima, a za njih je to mala cifra, za mene vala nije, na Balkanu ni od jednog repera ne bih nikad u zivotu dobio te pare, pazi govorim o reperima, ne o pop reperima tipa Marko Djurovski ili 187...
|
Pazi...francuzov bit ima određenu prepoznatljivost - tu kapriam da si prepoznao specifičnost -nasuprot njemu - Never forget me je po meni tipični "amerikanac" kakvih po soundclicku možeš čuti na stotine...no nebitno...vidiš, ja te u stvari navodim kontra priče
lobiranja, prijetnji i uslovljavanja - ne može mene niko da natera da dam nešto što neću...prosto mogu da odbijem ili da ne potpišem takav ugovor - prosto da ne dam bit ako mi ne daju potpis...e, tu je kvaka...samo je pitanje koliko misliš da taj tvoj potpis vrijedi - i ja bi ga prodao za hiljadarku

Djevojka je imala sreće, ali nije umjela da iskoristi svojih pet minuta..u tome je sva priča o "stizanju do vrha"...neko umije da iskoristi, a neko ne...prosto moraš da si maher , dribler, mangup...Mada njoj svakako ostaje lijep osjećaj da je neko prepoznao njen bit, pa makar i tako nesojski to izveo

ali nažalot ništa više od toga