View Single Post
Old 17-11-2009, 01:25 AM   #33
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Default Re: kako stici do vrha???

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Da Bear je toliko u pravu, da ne mogu nista nego da se slozim sa njim i vise od 100%!
Mislim da je uspeh na polju muzike dosta slican i 7-ci na LOTOu.Ranije nije bilo tako, dosta sam godina bacio iza pa makar to znam. Glavni je problem sto se SUVISE LJUDI BAVI MUZIKOM, a bar po meni 92-96% njih ne zasluzuje ni da se priblizi muzici. Verujte mi da ne preterujem kada ovo kazem.Po ko zna koji put dajem ovu kao "izlizanu" izjavu, da muzikom treba da se bave ekstremno talentovani, i totalno posveceni ljudi, ciji motiv NIKAKO ne treba da bude novac, nego cist entuzijazam i prava strast za muzikom. Ne treba da nabrajam "nasilovane zvezde" koje su se ovde pojavile, pa kao sto neko rece uvaljuju CD-ove u GSM kartice, i to za cenu od 00 dinara, i kredit od 200 dinara. Nije to usamljen primer, bio je jos jedan najmanje pre toga, u liku pevaca koji doduse puni sve dvorane, ali iskljucivo sa pesmama starijim od 25 godina, koje su za njega komponovali "Pravi" kompozitori. jos jedan dokaz o prisustvu fizicke pojave koja se zove INERCIJA.
niko se i ne bavi muzikom, nego bi ljudi preko muzike da se bave shou biznisom
kVu is offline   Reply With Quote