Zahtevne pesme se trudim da zavrsim sa za jedan ceo dan.
A sto se tice hiphop pesama, onim cime se bavim, zato sto su "klijenti" drcni, oce sve sto pre, mogu i za 3-4 dana 12-13 pesama ako mi plate unapred za to.
Sad crnja jedan koji treba da potpise za Nature Sounds (ko ne zna nek progugla, jako poznata izdavacka kuca za hard rep
http://www.nature-sounds.net/artists/) mi je pre dva dana javio da mu treba smiksan i izmasterovan album do kraja nedelje da bi odneo njima (a pri tom su snimci na 2/3 pesama katastrofa)

, tako da moracu kod prijatelja (jer moj stan se remontira, kompjuter je crko, para nema da se menjaju delovi) da zavrsavam.
I to sa njim radim zbog probijanja, nema para nema nicega, kao sto Vrach rece jednom kad sam bio okacio instrumentale, "da rade", ali da je najbolji nacin da sam nadjes "pevacha" i da se proguras sa njim ako je moguce, i on me covek promovise koliko moze, povezao me je sa nekim ljudima, sredio mi je intervju za hiphoplivesonline (
www.hhlo.net), jedan od najvecih sajtova za rep muziku, i prvi sam Evropljanin kog su intervjuisali

...
Globalno prava hiphop scena u svetu izgleda da puca na svim frontovima ( ne govorim o Usher-u, Timbalandu i tako tim ljudima i producentima, jer odavno je to sto oni rade nije taj hiphop, to je kao kad bi rekli da su Osvajachi rok and roll ili Ceca da je tehno muzika), skoro mi je Azadov (jedan od najpoznatijih repera u Nemackoj) recording engineer rekao da je prodato katastrofalno malo njegovog zadnjeg albuma itd...
Skrenuo sam sa teme izvinte