View Single Post
Old 21-10-2009, 10:04 AM   #18
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Revox BX350?Loudspeakers

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Ne žali mnogo...
Hi-Fi nikeada neće biti monitoring, nego... rekoh da ti ne ubijam volju
Okej za Bx350, ali Studio 4 nisu prodati A to bi valjda trebalo da su monitori, moram da prochachkam malo o njima.

EDIT: Izgleda da nisu, onda cu da nastavim da tragam za nekim zvucnikom iz Infinity SM (studio monitors) serije, definitivno od svega sto sam cuo konkretno ovaj model (http://www.mercadolibre.com.mx/jm/im...3_7833.jpg&v=O) je jedan od zvucnika koji mi se najvise dopao, i ocajnicki ocu da ga nadjem, na ebay-u ide do max 150$ za par (al gde smem kupovati na ebay zvucnik!).

Citiram Peruna vezano za veceg brata ovog Infinity-a kojeg ja zelim:

Quote:
Originally Posted by perun View Post
Veliki (main) monitori su Infinity SM255 mkII (15" drajveri), pumpa ih STUDER A68 snagas, a veza su Cardas Blue kablovi. Zvucnici su vec preko 6 godina uz nas i pokazali su se kao mrkli mrak. Uostalom, kupljeni su jer su odrali mnoge, pa cak i duplo skuplje monitore tada... Mada, kad dodju nasi Emmett Brown mainovi za par meseci, ne znam sta cemo sa Infinity-jem!?
Mada jeste da je post od pre 2 godine, prosle godine kad sam bio u poseti njima vec su Tannoy bili tamo, ali vezano za SM115, to je jedan od zvucnika koji mi se najvise dopao do sad koje sam cuo, ali mislim da cu ga tesko naci u Srbiji.

Odnosno nasao sam u Srbiji, ali traze po 500-600 E za par

Last edited by Jan; 21-10-2009 at 10:37 AM.
Jan is offline   Reply With Quote