Ovaj podatak verovatno nema veze sa životom!
Barem ljudi koje ja znam. Sve samo domaćini od ića i pića!

Max i Šimpraga su poprilično upoznali kuhinju juga Srbije. Kafane koje peku pogače ispod crepulje (keramički sud koji se zatrpava u žar), služe pite od domaćih, sukanih kora, spravljaju izvanredna kako ovčija, isto tako i praseća, a Boga mi i jagnjeća pečenja

, a da ne pričamo o rebarcima na kajmaku, Kradjordjevim šniclama itd.
Usput, ti (obrazovni) objekti su prepuni i često ne može da se nadje mesto, jer su cene smešne! Ne znam da li će te verovati, ali za 2000 dinara se dve osobe overe od klope u kafani, a u tu sumu je ukalkulisano i koje osvežavajuće alkoholno piće (recimo litar-litar)!
Mi koji živimo u gradu smo uskraćeni tih jesenjih radosti, ali, kad odem kod keve u Nišku Banju, vidim kako tamo funkcionišu domaćinstva. Ko za zimu ne uštekuje kućnog ljubimca od kojih 100 kg (nešto što je do nedavno radosno trčkaralo i skičalo u nekom seoskom dvorištu) i ne napravi od njega razne makrobiotičke poslastice ( čvarvi, dimljeno meso itd.), taj se smatra neozbiljnim jebivetrom
Znajući mentalitet Srba, sumnjam da su podaci tačni...
S?obzirom na to da se radi o anketi, ne bi me čudilo da su izigravali nevinašca: -Ko ja?!?!? Ja meso i ne jedam! Ma šta vam pada na pamet! Ja sam, znate, ljubitelj zdraaaaave ishrane! Alkohol i masnoće su meni strani! Čim ustanem meditiram, potom popijem čaj, idem na trčanje i apstiniram od sexa! (dok iza ledja briše zamašćene prstiće kojima je do malo pre prebirao po rebarcima)

Ma da.. jedu isključivo Kornflex i preradjevine Kornfleksa! E sad... šta nas briga kako su oni krstili svoje prase. -Kornflex, korni... Korni... dodi ovamo