Za Win 7-icu ne znam,ako ti nesto znaci-za XP 64
provereno znam da radi,i ceo sistem ne vuce mnogo resursa (oko 170-180 Mb RAM-a u idle-u)....ako ti je od pomoci evo sta ti sigurno NE RADI od plug-ova na 64-bitnoj platformi:The Grand 2(klavir),Hypersonic XXL,Virtual Bassist i jos par komada koji koriste "onaj" dongle koji je koristio SX 3 (i Nuendo 3)...da,i oba ta sekvencera(SX 3 i N3) ti takodje nece raditi na XP 64,Visti 64 (a pretpostavljam i na Win 7 x 64) jer nije do o.s. problem,vec do njih samih.......stari Nuendo 2 i SX2 RADE na obe platforme (32 i 64 bitnoj)!....
Ali
pre svega,ako se upustas u avanturu zvanu Win 7 x 64,povedi racuna da li uopste imas napisane drajvere za tvoj hardver (zvucne kartice,procesorske karte,audio-midi-usb-f/w i sl.interfejse....i ostalo).TC Electronics su ti ubedljivo najgori po tom pitanju,nemaju jos drajvere ni za XP 64,satro obecavaju od aprila meseca

da ce biti za Vistu 64,a jos ni za nju nemaju...a kamo li za Win 7 x 64......UAD-1 (PCIe) radi na XP 64,sve M-audio kartice i hardver ti radi na svim platformama,ne bi me cudilo da su vec uradili i drajvere za Win 7 x 64.....ali oni su "jedna slamka medju vihorove".....
sve u svemu,ako bas imas puno vremena na bacanje,uzmi pa eksperimentisi sa tim Win 7 x 64.....i ne ocekuj previse...ali barem proveri svoj hardver...da,cak i sam komp,tj.drajvere za chipset,maticnu,graficku,LAN,SATA/RAID drajvere i ostalo.....ako vec hoces da malo opustenije koristis resurse komp-a(citaj:RAM),a hoces da budes na Microsoftovoj platformi,a ne nekoj jacoj,onda ti je XP 64 kud i kamo sretnije(citaj:bolje) resenje (opet naglasavam: pod uslovom da si proverio kompatibilnost svog hardvera,tj.drajvera sa istim)......sve u svemu,da li zbog nekog ekonomskog taktiziranja,manjka znanja ili cega li vec,jos se ne nazire na vidiku jedan iole stabilniji 64 bitni o.s. od strane Microsoft-a.....jedini do sada solidan je bio XP 64,ali je on definitivno povucen 2007.......
uostalom,pitaj i Divinera i tim ljudi koji rade sa njim,oni imaju malo vise softversko-hardverskog iskustva,ja ti kazem ono sto sam licno proverio....
poz....