View Single Post
Old 30-09-2009, 01:39 PM   #80
kejkz
banned

Default Re: Dokle ide ljudska glupost ???

Mislim da vam svima promice poenta, bez postovanja stvaraoca, ma koliko nam se "svidjalo" njegovo delo, prica o pogubnoj muzici ili sta ti ja znam cemu gubi smisao. Svi se na srecu razlikujemo, i dalje, nismo odrasli niti se razvijali u istoj sredini, nemamo iste puteve, nemamo iste godine, imamo svako svoj ukus. Ne moramo se sloziti u mnogo cemu, ali ako ne postujemo jedni druge, i ako ne pokusamo da iz tudjeg ugla gledamo na bilo koju pesmu i uzivanje u njoj, onda o postovanju nas samih nema takodje nista.
Ja ne slusam narodnu muziku zato sto mi ne lezi, nikada se nisam u njoj nasao, nikada niko oko mene nije izrazavao makar i malo sentimenta za nju. Kada idem gradom, ja je ne cujem, u mojoj glavi su neki drugi zvukovi. Ali da je pljujem, a ne slusam je, i to u bilo kom obliku, ne mogu, niti zelim. Kada cujem nesto sto mi se ne svidi, prebacim kanal, izadjem ili ne udjem u kafic u kome se pusta, i to je moj "protest", ako se tako moze nazvati.
Kada vam se nesto ne svidi, vi uradite bolje! Nema kvalitetnijeg primera od tog.

E da, svaka cast Klifordu, ali ja eto npr vise volim Red Snapper i Square Pusher-a, slicno, a opet, razlicito!
kejkz is offline   Reply With Quote