Quote:
Originally Posted by InsaneEyes
bogami za sada cini mi se da ima samotakko. brz lagan i stabilan maltene k'o riz'n, midi editing ludilo cisto, sve se obavlja u treptaju oka, moguci template shortcutova iz kjubejza, za midi je velicanstven ko u snu. nisam jos uvek probao extenzivno da editujem audio al za sada - masaker od softvera, valjda ce sve biti u redu.
|
Malo mi liči na Reaper 3.0, pogotovo ta lakoća importovanja instrumenata i insertovanja audio efekata na iste. Za razliku od Cubenda gde me u?asno smaraju MIDI kanali koji su razdvojeni od VST kanala... Opet, oni koji poznaju Logic ka?u da Reaper podseća na Logic. Jbmlg, u ?ivotu nisam imao dodira sa Logicom.
Ali ja koliko kapiram Lackyja zanima prvenstveno audio. Tu me pak nerviraju one envelope za automatizaciju, razmazio me Vegas sa onim template krivama na automatizaciji, pa me nervira ?to za bilo kakvu kompleksniju envelopu mora da se crta gomila tačaka. Ili nisam provalio foru. Dr?im se ja Vegasa jo? uvek, ni mene MIDI ne zanima ne?to preterano (mada bi bilo lepo da SONY ipak uvede makar primitivan MIDI u priču).