View Single Post
Old 11-08-2009, 07:19 PM   #23
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Opet Black Eye Peas !!!

Quote:
Originally Posted by Bitch View Post
da, Keba je mega-plagijat Raghava, ja sam se smejao od srca kad sam to cuo prvi put, jer imam DaBear-ov remix na laptopu. Ali kompletna domaca turboscena krade od komshiluka, i to opushtares.

....mada chudno mi za BEP. Prvi radovi su mi udarali do jaja, sve vise se pretvaraju u... ne znam.. nesto... sto mi nikako ne udara, a chartovi rastu. Neko je tu lud mada kontam da je klincima do jaja, sumnjam da neko over-20y otpada na ove nove stvari....

pozZ
to ti kazem.. ja imam utisak da sad kad bi branko kockica izdao album da bi zgrnuo velike pare.. s tim shto mora par "seksi" pesama da uradi.. chisto za one starije od 16 godina

btw http://www.youtube.com/watch?v=yUQm7wQBr_A sad tek vidim koliko mi fale one violine itd.. ovo mi je sad skroz bzvz

edit:
@dabear: ja iskreno ne mogu da razumem nikoga ko moze da sedne kuci i poslusha album od beyonce/fergie/seke aleksic.. odslusha. ugasi plejer. sedne. pogleda u odsutno daljinu i kaze naglas: "dobar album, jebo te.."

ajde da je norah johnes, chaka khan ili neshto slichno.. bilo shta da ima muzike u tome.. pa bih i skapirao

Last edited by HeatMan; 11-08-2009 at 07:29 PM.
HeatMan is offline   Reply With Quote