Quote:
Originally Posted by Oggy
Gitare... Pravljeni LP od 200-300e, po principu izbora "koja je pri ruci" (posto su ostale gitare bile po drugim prostorijama...  ), istina sa Di MArzio Super distorsion HB u Line 6 PodXT, vrteo malo dugmice i to je to. Duplex dist L-R, ista farba, samo dva puta svirano, ostale gitare po jedna, uglavnom se smenjuju, tj. ne sviraju istovremeno. Snimane na "ultra glasno", posto sam nesto bio nadrndan malo, pa otuda silnih fonija na kraju, cak sam ih i ostavio jer su mi se svidele... 
|
Sasvim korektno zvuci, dovoljno da se "zapitam" da li je sim ili pojacalo
Nije mi samo jasno ovo "ultra glasno" ?
Quote:
Cuo si nivo samih pratecih na kraju? E pa to je nivo i u pesmi. Znaci, nisu ni malo tihi, vec su pevani tako da se lepe na glavni i onda se cini kao da su diskretni. Lejla i Tina to jako dobro rade...
|
Svaka cast pevacicama onda! Stvarno odlicno uklopljeno.
Quote:
Kako "monoton"? 
Meni se svidja, zato sam ga i uradio tako, i kapiram da sto sam stariji, sve me vise lozi jednostavan bubanj. Plasim se da ce mi pesme za koju godinu biti "cigla-malter" samo... 
|
Pa monoton je

kik,snare,kik,snare... posto je ipak nekako "standardno" odsvirano (sto uopste ne znaci da mislim da je lose, naprotiv!) pa mi licno takav ritam bode usi nekako. Ne radi mi zajedno sa solom da ga malo ozivi...
just my 2 c.