View Single Post
Old 11-08-2009, 01:52 PM   #9
AlmaNach
Junior Member

AlmaNach's Avatar

Default Re: Opet Black Eye Peas !!!

Quote:
`ja i nisam nikoga pitao da li vole ili vide nesto u njihovoj muzici...nije mala stvar biti 17 nedelja No.1 na Billbioard Hot100, kako god da se okrene!!
Svakako. Ja taj komercijalni aspekt i ne sporim. A i besmisleno je uopste raspravljati o ukusu i neukusu kod ovakvih stvari. Duze vreme sam na forumu pa mi je vas stav (pogotovo posle teme o Klaasu i Benasiju) podosto toga jasno.
Moj post shvatite kao razmenu misljenja, zato i forumi sluze.

Quote:
A sasvim je normalno da postoje ljudi koji rade muziku / programiranje i miksanje za poznate DJ-e. I ja sam to radio jedno vreme za neke mrmote od DJa...
Ako je DJ poznat, on nema vremena (od silnog DJ-isanja i putovanja) i uglavnom, samo "aminuje" i daje direkcije kuda i kako sa produkcijom, gleda kako ce miks da radi u setu sa ostalim plocama.. itd...
Delimicno se slazem. Samo ostaje pitanje ko je taj Guetta. Potpun anonimus koji je pre nekoliko godina sa prosecnim trekovima izbio u prvi plan. Pa znaju svi gde je poceo da radi kao dj, i ko stoji iza njega.
A to sa njegovim setovima je posebna prica. Da su nesto posebno pa ajde. No bilo mi je interesantan jedan intervju koji sam video pre 2-3 godine gde je priupitan koje bi trekove izdvojio kao top iz seta koji je radio, on je poceo nesto sasvim levo da nabraja. Sto je dokaz da mu unapred neko sprema stvari koje ce pustati, mislim sve je to opet biznis

Quote:
A ko je rekao da je Guetta vodeci..? Sad je popularan i izlazi mu album na kome su m u gosti tona poznatih pevaca (koji su uzvratili gostovanje za neki remix ili produkciju...) svi srecni i oni (vrtece im se pesme po klubovima) a i on - jer ce prodati vise ploca ako ima poznate goste na njemu !!
Ma preslusao sam ja sa nekog promo torenta, i naravno odmah obrisao. Mislim kad vec volite reprezentativne cinjenice, otidjite na magov sajt, pa vidite kako se kotira. Naravno meni to nista ne znaci, al u vasem slucaju ima vise od simbolickog znacaja.
I naravno da nije najbolji, al neciji jeste projekat.

Quote:
moji sinovi vole lady gaga, BEP,D guettu, Axwella, STEVE ANGELA.... i meni je to super

MNOGI SU OSTARILI I NECE TO PRIZNAT!!!!
Bez uvrede to vise deluje da su zardjali. Izbor je sirok i pobrojana boranija je nereprezentativan uzorak za kvalitetnu elktronsku muziku.
AlmaNach is offline   Reply With Quote