Quote:
Originally Posted by idekius
Jan?
Kome bi ti dao da ti moduje mic? Nekom na?em kom?iji, pa da ti sjebe mic (a nema? mikrofone za bacanje) i da nakon modovanja mo?e da slu?i samo za lomljenje oraha? Moja iskustva sa majstorima u Ni?u su OČAJNA i dobro je da jo? uvek nisam nekoga prebio.
Slao bi ga preko, pa bi pravio tro?kove kao da si kupio skuplji mic? Onda bolje prodaj to i normalno kupi skuplji mic
Nemoj da se zeza? i hvata? u kolo sa majstorima bez potrebe. Koristi to ?to si kupio i cooliraj 
?to bi mi Ni?lije rekli: -Nemoj da tra?i? tatka
Da mi je ElektroIvo npr. kom?ija, mo?da bih se i upu?tao u takve egzibicije, sa ovim na?im (barem oni koje ja znam)... hvala lepo...
|
Jasna stvar Deki, totalno i apsolutno jasna!

Ja sam ovim mikrofonom prezadovoljan, sam snimak zahteva vrlo malo tretiranja.
Jedino sledece sto bih kupio bi bilo u rangu od 1000E i gore, mozda Brauner Phantom C, tako da uopste nisam nameravao da sad dignem neku vatru ili svadju ili sta ja znam.
Samo sam pitao za iskustva

Ali mislim da lampu moram promenit'
Sto se tice mikrofona, resio sam problem i ne nameravam da kupujem nov ispod 1000 E, ali te pare ne bih trosio na mikrofon jer imam SE...Napravio sam neke snimke na SE geminiu, "skup" mikrofon, i uporedio sa istim snimcima na mom SE Z5600, moj glas je bio u pitanju, i ja tu ne cujem neku ogromnu razliku...5600 mi radi poso i to mnogo lepse nego li NT2 , NT2A, NTK, K2, NT1000, NT1, NT1a, cela serija Rode-a (izuzev Classic, jer sa njim nisam radio, barem ne znam da jesam, za brda projekata ne znam na cemu su snimani), i izuzeo bih K2 od svih ovih Rode-ova, koji je stvarno best buy mikrofon po meni, odnos cena-kvalitet, ali nakon one situacije moje sa Rode-om i 10 godina garancije, zakleo sam se da necu kupiti Rode nikada

A SE sam uzeo za duplo manje pare nego li nov K2...tako da sam zadovoljan
EDIT: MADA moram reci da je jedan elektricar iz Nisa mi uspesno popravio SPL ProMike preamp, koji je imao neki shum/brum sta vec, kacio sam bio na forumu pre 3 godine shum koji sam snimio sa njega, sprava nije vise kod mene, ali tamo gde je uspesno se koristi, samo sto sam ga cekao dugo da zavrsi