View Single Post
Old 06-08-2009, 01:52 AM   #97
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Test mix - kanali za vezbanje...

Quote:
Originally Posted by Ivan View Post
Kakva automatizacija? nisam nista dirao ..

za ovo ostalo ne znam sta da ti kazem .. niko ovde se nije preterano trudio da se sad ovako raspises i komentarises

nisam citao nepotrebno a vidim sad da polako uspevas i ovaj thread da unistis .. kao i onaj moj
ako se niko nije potrudio, chemu ovakve teme na forumu? chemu kachenje miksa ako se niko nije trudio? ja mogu reci da sam se potrudio da odradim to valjano na nachin na koji inache radim.. zashto da se ne raspishem, shta fali?

unishtavam temu sa komentarima na mikseve? vidim preskochio si najbitnije stvari koje sam rekao.. i da, sam si unishtio svoju temu.. (htedoh ovo da ti napishem na private, ali vidim da je javno "pokopavanje" nekoga in ovih dana) unishtio si je tako shto nisi hteo da prihvatish kritiku od mladjeg, a ni starijih iskusnijih.. ali nisi sada tema ti, i da znash da nemam nishta protiv tebe.. chuo sam dosta lepih pricha o tebi i ne znam zashto si se onda onako poneo.. ako ti imash neshto protiv mene, slobodno mi reci.. ali bolje na pp..

shto se automatizacije tiche imam utisak da gitara posle uvoda pada dole. bass se pojachava u nekim deonicama, kao i klavijature.. kao i vokal, chini mi se.. mada, ja sam malo editovao sve pa mozda i greshim..

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
ovaj thread nije unistiv od strane jednog,o tome svi odlucuju...

Zao mi je ako se iko oseca napadnutim,to govori o njemu a ne o meni...! Bas sam bio dobrica...

Tezu o Shandorovu nisam izmislio,pitaj Kornelija,Odzaklijevsku,Piano,u ostalom koji se kurac prawdam... Cowek je faca...! Ostala ekipa je na spotovima drugih koji mlate vise od nas... Pa ne sisaju bas supak... Ne mozes da zamislis koga sve znam dobro,a imam sranje godina... Kakve to ima veze...ma hebi ga,i ja se palim,dobar je post,dajte dobre mixewe pa da pricamo! To je za neuke klince,da ne budu neuki,da shvate da se mora raditi a ne srati i cekati da padne s neba i vst-a...

Ajmo dalje,mixewi...!
ne znam shta da ti kazem, glavno je da skapirash da ne napadam ali da istichem ochigledno. da sam direktan, jesam.. neki (koji me poznaju uzivo) kazu da delujem nadobudno na forumu.. vrlo moguce, ali to ne mogu da promenim jbg.. u sv sl, nisam takav.. i ne zelim da ti unishtim thread nego da pomognem istom.. vidish, bilo bi lepo kad bi svako (ili bar oni koji su postavili svoje radove) prokomentarisao mikseve.. tako bi (ako se mishljenja poklope tu i tamo) svako mogao da nauchi stvarno po neshto i shvati shta ga kochi..

shto se shandorova i ostalih muzikanata tiche, ja sam rekao svoje mishljenje.. to da li su oni ime ili ne, nije moja stvar.. i armin van buuren je postao ime a radi uzase.. svi znaju za scooter, a nidje muzike.. svi znaju za balashevica, ali opet nije neki pevach.. kao shto verujem da vecina zna za sve ove u bendu, ali ako su iole iskreni i chuju stvari kao nas nekolicina recice isto..

da li im nije legla pesma, ili su inache ovakvi ne znam.. pricham o onome shto chujem.. a chujem basistu koji svira glavni instrument u bendu i mashi note, brlja, ispada iz ritma i akcentuje pogreshne stvari.. tj gubi se.. ma da ne serem dalje o svima, vec sam sve rekao..

elem, ja sam krenuo da kucam o tome shta sam ja radio u svom miksu.. iskucao dosta teksta i onda obrisao sve jer ochigledno nikog ne interesuje.. ako ima zainteresovanih nece me mrzeti opet da pishem, ali bih voleo da ostali chiji su miksevi pohvaljeni napishu isto..

mislim da je to poenta ovakvih stvari
HeatMan is offline   Reply With Quote