Quote:
Originally Posted by Perfect-Harmony
Sto bas Multitrack studio ? Jel dolazi u obzir mozda neki drugi sequencer ? Nisam imao priliku da isprobam to ali si me sada zaintrigirao pa cu u toku veceri probati i javiti utiske ....
|
Jeli prosla proba Multitrack studija?
Quote:
Originally Posted by Perfect-Harmony
E sada imao sam priliu da probam tj testiram Propelerhead Record kao clan njihovog beta testing tima i mogu ti reci da nije ni malo zanemarljiv niti naivan ...
|
Respect!
Quote:
Originally Posted by OFF
mozda nije losa varijanta neki roland JV1080, sa a33 masterom.... to se nadje za oko 350e... tu negde bude i osnovni trinity, ali ga retko ima po oglasima
|
Vaistinu retko. Ne bih se ustrucavao da dam 350 Evra za ocuvan Trinity, jedino me brinu izvestaji korisnika da im se kvari onaj skupi touchscreen.
E sad, pre neku noc sanjam ja da sviram. Cuju se neki akordi, kad je pogledam dole u sta sviram, a ono neka ploca od drveta. Lupam ja po drvetu neke akorde a zvuk sam izlazi. Probudim se i kazem sebi, ovo ovako ne valja. Ima da poludim bez sintisajzera.
E sad, posto budzet bas cuvam za neke jos vaznije stvari u zivotu, pade mi na pamet Yamaha CS2X. Jeli moze da padne preporuka za nju? Znam da je cena za nju oko 150 Evra, tako sam je vidjao. A ima i portamento.
Voleo bih da se oprobam u sci-fi/Jarre/Fin muzici.
Nabavio bih neki free PC sequencer za pocetak, nesto legalno royalty/copyright free. Samo da ima osnovne stvari tipa copy/delete/merge/quantize. Sto jednostavnije, pa ako moze neka preporuka. Cisto da provalim softverske sekvencere jer a njima jos nisam radio.
TunaFish bi jos dosao u obzir posto je oko 25 Evra, pa da ne cepidlacim. Moze li neka preporuka i za TunaFish?
Ako imate neke druge ideje, dajte da vas cujem.
EDIT: Yamaha S30, za razliku od SC2X ima redovnih 16 MIDI kanala be ogranicenja kao u pomenutom CS2X-u. A ima i opciju analognog prosirenja. Nisam svirao S30 (sem jednom na 6-7 minuta u nekoj buci), kako se pokazala? Koja bi bila njena cena?