View Single Post
Old 27-07-2009, 09:47 PM   #12
Flash Gordon
Junior Member

Default Re: Workstation do 300-350 Eura

Quote:
Originally Posted by Perfect-Harmony View Post
Sto bas Multitrack studio ? Jel dolazi u obzir mozda neki drugi sequencer ? Nisam imao priliku da isprobam to ali si me sada zaintrigirao pa cu u toku veceri probati i javiti utiske ....
Jeli prosla proba Multitrack studija?

Quote:
Originally Posted by Perfect-Harmony View Post
E sada imao sam priliu da probam tj testiram Propelerhead Record kao clan njihovog beta testing tima i mogu ti reci da nije ni malo zanemarljiv niti naivan ...
Respect!

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
mozda nije losa varijanta neki roland JV1080, sa a33 masterom.... to se nadje za oko 350e... tu negde bude i osnovni trinity, ali ga retko ima po oglasima
Vaistinu retko. Ne bih se ustrucavao da dam 350 Evra za ocuvan Trinity, jedino me brinu izvestaji korisnika da im se kvari onaj skupi touchscreen.

E sad, pre neku noc sanjam ja da sviram. Cuju se neki akordi, kad je pogledam dole u sta sviram, a ono neka ploca od drveta. Lupam ja po drvetu neke akorde a zvuk sam izlazi. Probudim se i kazem sebi, ovo ovako ne valja. Ima da poludim bez sintisajzera.
E sad, posto budzet bas cuvam za neke jos vaznije stvari u zivotu, pade mi na pamet Yamaha CS2X. Jeli moze da padne preporuka za nju? Znam da je cena za nju oko 150 Evra, tako sam je vidjao. A ima i portamento.
Voleo bih da se oprobam u sci-fi/Jarre/Fin muzici.
Nabavio bih neki free PC sequencer za pocetak, nesto legalno royalty/copyright free. Samo da ima osnovne stvari tipa copy/delete/merge/quantize. Sto jednostavnije, pa ako moze neka preporuka. Cisto da provalim softverske sekvencere jer a njima jos nisam radio.
TunaFish bi jos dosao u obzir posto je oko 25 Evra, pa da ne cepidlacim. Moze li neka preporuka i za TunaFish?
Ako imate neke druge ideje, dajte da vas cujem.

EDIT: Yamaha S30, za razliku od SC2X ima redovnih 16 MIDI kanala be ogranicenja kao u pomenutom CS2X-u. A ima i opciju analognog prosirenja. Nisam svirao S30 (sem jednom na 6-7 minuta u nekoj buci), kako se pokazala? Koja bi bila njena cena?

Last edited by Flash Gordon; 28-07-2009 at 02:49 AM.
Flash Gordon is offline   Reply With Quote