View Single Post
Old 01-07-2009, 12:00 AM   #77
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Download Microsoft Windows 7 Release Candidate (za D?. 1 god.)

Postoje neke "leak"ovane verzije sedmice - Microsoft Windows 7 build 7260. Kao sto su neki mozda primetili, ne daju vise dzaba 7, a i najavili su Oktobar 2009 kao rok za izlazak finalne verzije 7. Ove "procurele" verzije (kazu da je neki brat Rus glavni izvor) su u stvari koraci do finalne verzije pa ako nekog zanima kako ce to izgledati na kraju, nek googluje malo po torrentima. Ja cu sacekati final build.

Sve u svemu generalno su otisli malo napred od viste, ali su problem proizvodjaci drajvera koji ne poznaju dovoljno novo softversko okruzenje, pa se drze starog XPa ko udovica za onu stvar. To daje utisak da je XP bolji za muziku (naravno i jeste jer su XP drajveri daleko pouzdaniji za masu hardvera), ali mislim da "vistoliki" windowsi imaju neiskoriscen potencijal... Najzad - to je OS koji je savremen sa novijim hardverom, pa mi neka zdrava logika govori da je noviji hardver bolje iskoriscen na novijem OSu. Razni dual korovi, kernel optimizovan za rad sa istim i sl... Vreme ce pokazati...