Quote:
Originally Posted by bassystem
Jan, mislim da je "preslikan" malo gruba riječ za ovo poređenje, jer je prva sledeća misao da je to i pokradeno...da si odma' napisao da ti to liči, ne bih se javljao, iako je svaka sličnost potpuno slučajna...da smo i htjeli da krademo ideje, svakako ih ne bi krali od popaja (neka mi ne zamjeri, uvažavam svačiji rad)
|
Ama sta je tebi, ko da si ti repovao, jel si ti svestan koliko danas reperi lice jedni na druge? Imas njih 5-6 koji repuju ovako, njih 5-6 koji repuju onako, njih 10 kojih repuju onako, imas medju reperima na rep sceni jedno njih 5-6 koji repuju ko Juice, njih 5-6 koji repuju ko Rexxxona, 5-6 koji skidaju Bad Copy, 5-6 koji repuju ko Marcelo, i to ce tako uvek biti...
Ti ko da si ti repovao pa si se uvredio, a ti na njega nikad neces moci da utices da on promeni svoj nacin repovanja, nisam reko da ste ukrali ideju, muzika mi se jako svidja, ali MC ni u jednom segmentu ne dominira, i ON lici na Popaja, hteo ne hteo, lici, pa se ti ljuti do mile volje... uz svo duzno postovanje
Ali kad cujes Who See, pricamo o Crnogorskim reperima, nacin na koji oni repuju i ceo njihov skill je mnogo mnogo ispred doticnog...
I ne radi se tu u slucajnosti da je isti tekst, isti motiv, kao sto bi u muzici ti imao ista 3-4 takta, iste melodija, ne znam ne razumem se u to, ja muziku posmatram kao neki DJ i sa inzenjerske strane, nisam muzicar...Radi se o njegovoj izvedbi, koja jako lici na Popajevu izvedbu...Ne znam kako drugacije da ti nacrtam...A on tu izvedbu ne moze promeniti preko noci...