View Single Post
Old 12-06-2009, 04:28 PM   #30
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: McMarko feat Sky Wikler

Quote:
Originally Posted by bassystem View Post
Jan, mislim da je "preslikan" malo gruba riječ za ovo poređenje, jer je prva sledeća misao da je to i pokradeno...da si odma' napisao da ti to liči, ne bih se javljao, iako je svaka sličnost potpuno slučajna...da smo i htjeli da krademo ideje, svakako ih ne bi krali od popaja (neka mi ne zamjeri, uvažavam svačiji rad)
Ama sta je tebi, ko da si ti repovao, jel si ti svestan koliko danas reperi lice jedni na druge? Imas njih 5-6 koji repuju ovako, njih 5-6 koji repuju onako, njih 10 kojih repuju onako, imas medju reperima na rep sceni jedno njih 5-6 koji repuju ko Juice, njih 5-6 koji repuju ko Rexxxona, 5-6 koji skidaju Bad Copy, 5-6 koji repuju ko Marcelo, i to ce tako uvek biti...
Ti ko da si ti repovao pa si se uvredio, a ti na njega nikad neces moci da utices da on promeni svoj nacin repovanja, nisam reko da ste ukrali ideju, muzika mi se jako svidja, ali MC ni u jednom segmentu ne dominira, i ON lici na Popaja, hteo ne hteo, lici, pa se ti ljuti do mile volje... uz svo duzno postovanje

Ali kad cujes Who See, pricamo o Crnogorskim reperima, nacin na koji oni repuju i ceo njihov skill je mnogo mnogo ispred doticnog...

I ne radi se tu u slucajnosti da je isti tekst, isti motiv, kao sto bi u muzici ti imao ista 3-4 takta, iste melodija, ne znam ne razumem se u to, ja muziku posmatram kao neki DJ i sa inzenjerske strane, nisam muzicar...Radi se o njegovoj izvedbi, koja jako lici na Popajevu izvedbu...Ne znam kako drugacije da ti nacrtam...A on tu izvedbu ne moze promeniti preko noci...

Last edited by Jan; 12-06-2009 at 04:35 PM.
Jan is offline   Reply With Quote