Thread: Sta reci!
View Single Post
Old 15-05-2009, 11:21 AM   #8
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Sta reci!

Quote:
Originally Posted by awacs View Post

Ali sad bez šale, ne kapiram ni zašto ljudi ne gase računare kad izlaze iz kuće? Ja sam pak tolika pi..a da gasim mašinu kad grmi. Već mi je jedan (dialup) modem riknuo od groma, pa sam istripovao da to ima veze sa tim što mi telefonska žica ide sa bandere A i struja i kablovski Internet mi idu vazdušnom linijom
Jbg. bekapuje se internet matorri
Ja ga ne gasim po "par dana" takodje, a kad zagrmi onda popijem rakijicu i nadam se da nece "grom u koprive"...
Budimo realni: pad kvaliteta izrade skoro svega na svetu u proteklih 5 godina je pao za 50 %, a pitanje je dokle to moze da ide nadole...
Ja sam imao tu srecu da mi je burazer "mag za sklopit kompjuktor" pa nikada nisam imao problema hardverske prirode (pu pu djavole valjda ne chitash ovo)...
Gosn. Diviner o ovome moze da napishe doktorsku disertaciju... O kvalitetu komponenti koje koshtaju puno para a svaka treca kao nesto valja (iz iste serije naravno)... Kontrola kvaliteta je "strana rech" ili izumrli dinosaurus koji postoji jos samo u setnom secanju ljudi koji znaju kakve su sprave bile "dok je bog hodao po zemlji" i to je zalosna chinjenica koju moramo da prihvatimo...

Last edited by silicon science; 15-05-2009 at 11:24 AM.
silicon science is offline   Reply With Quote