@MD, potpuno se slazem. Nazalost nisam bio dovoljno objasnio za sta mi treba. Ne treba mi procesor u smislu da ima milion efekata. Treba mi najbolja moguca emulacija lampaskog pojacala. I to da bih izbegao ozvucivanje pojacala (ovi Svajcarci bi me lansirali na mesec).
sta je to "iso cab"?
Inace, imam vox ac30, ali na zalost u naredno vreme necu moci da ga koristim za snimanje, kao ni bilo koje drugo pojacalo - zbog glasnoce i stanara.
Vidim da mnogi predlazete Line6. Pre nekih 15 godina sam kupio jednog od prvih zoom-va. Toliko me je iznervirala ta investicija, da se sada jednostavno bojim tih "svemogucih" masina, koje sve mogu po malo, a nista onako posteno i ljudski.
Izvinjavam se svima, ali nisam dovoljn objasnio moje potrebe. Zbog toga su i pristigli razni saveti.
Dakle, ono sto meni treba je:
- autentican zvuk, recimo u domenu pretendersa
- emulacija lampasa / simulacija pojacala
- hi quality, da mogu da sa tim zavrsim album
Sa Sans Amp-om (+vox) sam snimao album '96. super zvuk. Medjutim, cini mi se da se dosta stvari od tada pojavilo na trzistu.
dosta vas hvali
Axe-Fx
pogledao sam cene i moram da priznam da toliko para ipak nemam. To je nekoliko puta skuplje od mnogih stvari koje ovde pominjemo. Verujem da je kvalitet. Isto i za
mesaboogie rectifier
Da li je ko koristio ovo:
Hughes & Kettner Tubeman?
ima dobre ocene na:
http://reviews.harmony-central.com/reviews/Guitar+Amp/product/Hughes+&+Kettner/Tubeman+2/10/1
samo ja vise verujem vama nego onima na harmony central-u
Jos jednom hvala, isprobacu neke od vasih predloga pa cu vam javiti za sta sam se odlucio i da li ste me prevarili