Quote:
Originally Posted by balthazaar
-1000
To je jedna od vecih besmislilca u moru besmilica koje svakodnevno slu?am!!! OO...bo?e....ispade li to po tvome da legalni softver i "fensi tambure" čine dobrog muzičara!? Ispade li to da je onaj ko ima vi?e love boljiproducent i muzičar!? Mo?e li prosto biti da je neko vrstan muzičar, ali da je prosto budala pa sve ?to zaradi proćerda na ne?to drugo, pa na kraju nema ni hlače, a ne fesni tamburu!? Mislim, gotovo sve ?to si ti rekao manje-vi?e stoji, ali je totalna besmislica to ?to je ispalo da je bolji ili lo?iji muzičar onaj koji bolje ili lo?ije barata novcem ili ima manje ili vi?e smisla da zaradi novac. Ima ih ?to nemaju ujutru za burek, a ko muzičari bi umjesto tog bureka pojeli pola nas sa foruma i to je istina , a ba? me briga ?to će nečije sujete biti povrijeđene, jer je to tako.
|
Pogresno si me razumeo, u potpunosti se slazem sa tobom da muzicara ne cini instrument i nigde nisam ni rekao da je drugacije.
Moj komentar se odnosio na gomilu kojekakvih likova koji se kuju u zvezde a u zivotu nisu seli za neku spravu sem PCja sa gomilom crackova u njemu i sad mi tu palamude i pametuju.
Ono sto me je izvelo iz takta sam vec naveo, nemam ja nista protiv cracka samo mi nemoj ( ne odnosi se na tebe

) kenjati kako je soft sranje a nisi ni dinara dao za njega, a ovde se prica o C5 koji nece postati crack nikada ( barem se iskreno nadam) i onda mi pocinju sa pricama gde ima da se nabavi "vadusna" verzija!!!!!