Quote:
Originally Posted by balthazaar
Sergeja baš i ne bih svrstavao u koš učenika, a ni klonova Vlada Georgijeva...Ja lično smatram da je Vlado napravio pomak u našoj pop muzici, tj pokrenuo čitav jedan stil...kao poštovalac Vlada Georgijeva bih prosto volio da ga čujem u nekoj malo drugačijoj formi (ne mislim na na HC, ni hevi metal formi) već nekoj , ipak njegovom stilu bliskoj, ali sa malo drugačijim aranžmanskim i interpretacijskim rešenjima...
Još nešto, prijatelju, ja se lično ne pronalazim u tvom komentaru o "glupim razmišljanjima", ali ti moram sugerisati da je to jako ružno što si rekao...svako ovdje iznosti svoje mišljenje (ovo je forum otvorenog tipa) i prosto je ružno nečije razmišljanje prozivati kao glupo, pa makar ono i takvo bilo, jer ništa, dragi gospodine Mogli, ovdje ne garantuje da je tvoje razmišljnanje "pametno" osim tvog djelimično drskog posta - što i nije baš neka garancija!
|
p.s.
Da je neko uzeo stvarno da pljuje po Vladu, ja bih , eto prvi stao da ga branim ( heheheeh, ako Vlado ovo pročita - stvarno će moći mirno da spava

znajući da ću ga JA uvijek braniti

) Niko nije popljuvao pjesmu! Tako da ne vidim u čemu je problem...ovo je sajt o muzici i audio produkciji, a ne sajt Vladovih fanova , tako da je logično da bude i po koja zamjerka,,,,