Quote:
Originally Posted by funksoulbrother
zato sto sam koristio m-audio usb karticu, a koristio sam i ostale usb kartice. pa mislim da ne trebam suvise objasnjavat. 
zvuk je u odnosu na e-mu i novation losiji. NI audio kontrol 1 jos nisam probao, ali po onom sto su mi rekli - nemjerljivo bolje. kvaliteta izrade m-audio kartica je smijesna u usporedbi s ostalim proizvodjacima. stabilnost usb m-audio kartica za uporabu u live nastupima - ne bih preporucio.
|
Imam M-audio Mobile pre vec nekoliko godina. Sto se tice stabilnosti i upotrebljivosti - fenomenalna. Koristio sam je ustekanu u hrpu raznih laptopa i desktopa i uvijek je radila bez greske. Koristim je za tri namjene: kad treba pustati zvuk sa laptopa u raznim live varijantama i partyjima, kad treba snimati nesto na laptop bez struje u blizini (orkestar nasred livade ili nekog otoka, atmosfere za film) i kad treba nesto editirati ili preslusavati u ProToolsima a neda mi se vuci sa sobom 003. Ima i kombinacija koju namjeravam upotrijebiti kada dodju topliji dani - ljeskarenje na barci nasred mora, nekoliko udica bacenih i dok riba ne zagrize editiranje u ProToolsima

.
Losa strana joj je stvarno los zvuk u odnosu na slicne kartice. Output nije nista kvalitetniji od integriranog zvuka s maticne ploce, a snimanje - upotrebljivo, ali daleko od dobrog. Prednost u odnosu na integrirani zvuk su kvalitetni konektori i phantom napajanje. Medjutim za editing - dusu dala.