View Single Post
Old 25-02-2009, 01:31 AM   #365
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

Quote:
Originally Posted by SumAnuT View Post
Da su se ti ljudi pridrzavali pravila kojim su ih ucili u autoskoli oni bi danas bili zivi ...
Jel imas vozacku?
Nema to veze sa pravilima.
U stvari ima, ali ne onim koja se uce u skoli, vec onim pravilima koja te snalaze u PRAVOM ZIVOTU.
Kada izadjes na ulicu, gde vladaju STVARNA PRAVILA, ti ne mozes da se pridrzavas saveta iz udzbenika, jer ces izazvati zastoj u saobracaju, a mozda i neku nesrecu medju svima onima koji postuju ta, STVARNA PRAVILA.
I to sto si ti bio u pravu ti nece znaciti nista, ako pogines ili neko pogine zbog tebe.
Isto tako i sa skolama.
Ovim o kojima pricamo.
Glupo mi je da pominjem imena, kada ni jedno nije moje, ali se radi o coveku kome kada to kaze, verujem kao da sam rekao i sam.
Posto radi u skoli na odseku "Dizajn zvuka" ili kako se vec to zove, u obavezi je da skupi odredjen broj bodova po seminarima i strucnim usavrsavanjima.
Odlazi na seminar kod "strucnjaka" koga zna jos sa muzicke akademije po tome sto NEMA SLUHA i potpuni je antitalenat, da bi ovaj 2-3 dana prodavao maglu, ne rekavsi, AMA BAS NISTA sto ima veze sa zivotom i bilo cime u vezi onoga o cemu je seminar.
Pri tome je taj covek "ovlasteni predavac", a da nema ni jedan potpis u karijeri.
O cemu pricamo?!?!
Daj bre...

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline