Quote:
Originally Posted by zlobisha
Dragi Muzzy, oprosti molim te, ali upravo sam pročitao gomilu gluposti sa kojim nikako ne mogu da se slo?im i ne mogu a da ne iskomentari?em iako je matora tema. Jače je od mene. Imaj na umu da nije ni?ta lično i nadam se da je to ''mlados'-ludos' ''
Pre svega +1 za Malmsteena. A strat je obično i zavr?na tačka, na koju se nakon nekog vremena svaki gitarista vraća. 
Po mom mi?ljenju ne postoji gitara koja je vi?e ''all-round'' nego strat. Mislim da bi se mnogi slo?ili sa ovim.
Odakle ti ideja da kombinacija magneta OBAVEZNO MORA DA BUDE HSH??? Za?to zaboga? Ja obo?avam singlove i lično ne volim hum u neck poziciji.
Ovo ostalo ?to se tiče 90% zvukova, ne kapiram nikako, al ajde... 
|
Zlobisha,bas si zloban,jedino oko cega se slazem sa tobom je ovo oko Malmsteena,ali to je stvar ukusa,covek je napisao da ga Yngwie smara i sta se tu moze.Pazi ovako,ja njega ne slusam nikad,ali nikad,a skidam ga samo iz tog razloga jer mi je potrebna sto bolja tehnika u tu je kraj price,ja njega nikada u zivotu ne bih pustio da ga slusam jer i mene smara,dakle ukusi,ukusi....
Odakle ti ideja da se SVAKI gitarista vraca na kraju na strata,covece,ja sviram el.gitaru 15 godina i ne pada mi na pamet da kupim strata,ni u snu,zasto?Zato jer sa njime ne mogu da sviram ono sto sviram,Vai,Satriani,Metallica,Andy Timmons,Pantera,megadeth,Anthrax,Dream Theater...Kapish?Da mi neko cak i pokloni strata odmah bih ga prodao i kupio recimo Washburn N4

.Zaista ne razumem odakle ti ta informacija,sta,kao,citav svet se vrti oko strata

,cista besmislica covece.Evo ti primer mog ortaka koji svira mnogo duze od mene,teca resi da mu u Svici kupi gitaru ali nije hteo da mu kaze koju,i dok je moj ortak cekao molio je Boga da ne bude samo Fender strat jer kako je rekao:"sta cu onda da radim sa njime,da tezgarim sa narodnjacima", i na kraju je dobio jackson dinky.
A ovo oko singlova i humova,to zaista ne vredi komentarisati.Ukusi....
P.S.
Nisam Muzzy-jev advokat