Thread: Kojeg ibaneza?
View Single Post
Old 24-02-2009, 01:18 AM   #52
LAMPASH
Pro Member

LAMPASH's Avatar

Default Re: Kojeg ibaneza?

Quote:
Originally Posted by zlobisha View Post
Dragi Muzzy, oprosti molim te, ali upravo sam pročitao gomilu gluposti sa kojim nikako ne mogu da se slo?im i ne mogu a da ne iskomentari?em iako je matora tema. Jače je od mene. Imaj na umu da nije ni?ta lično i nadam se da je to ''mlados'-ludos' ''

Pre svega +1 za Malmsteena. A strat je obično i zavr?na tačka, na koju se nakon nekog vremena svaki gitarista vraća.
Po mom mi?ljenju ne postoji gitara koja je vi?e ''all-round'' nego strat. Mislim da bi se mnogi slo?ili sa ovim.
Odakle ti ideja da kombinacija magneta OBAVEZNO MORA DA BUDE HSH??? Za?to zaboga? Ja obo?avam singlove i lično ne volim hum u neck poziciji.
Ovo ostalo ?to se tiče 90% zvukova, ne kapiram nikako, al ajde...
Zlobisha,bas si zloban,jedino oko cega se slazem sa tobom je ovo oko Malmsteena,ali to je stvar ukusa,covek je napisao da ga Yngwie smara i sta se tu moze.Pazi ovako,ja njega ne slusam nikad,ali nikad,a skidam ga samo iz tog razloga jer mi je potrebna sto bolja tehnika u tu je kraj price,ja njega nikada u zivotu ne bih pustio da ga slusam jer i mene smara,dakle ukusi,ukusi....
Odakle ti ideja da se SVAKI gitarista vraca na kraju na strata,covece,ja sviram el.gitaru 15 godina i ne pada mi na pamet da kupim strata,ni u snu,zasto?Zato jer sa njime ne mogu da sviram ono sto sviram,Vai,Satriani,Metallica,Andy Timmons,Pantera,megadeth,Anthrax,Dream Theater...Kapish?Da mi neko cak i pokloni strata odmah bih ga prodao i kupio recimo Washburn N4.Zaista ne razumem odakle ti ta informacija,sta,kao,citav svet se vrti oko strata,cista besmislica covece.Evo ti primer mog ortaka koji svira mnogo duze od mene,teca resi da mu u Svici kupi gitaru ali nije hteo da mu kaze koju,i dok je moj ortak cekao molio je Boga da ne bude samo Fender strat jer kako je rekao:"sta cu onda da radim sa njime,da tezgarim sa narodnjacima", i na kraju je dobio jackson dinky.
A ovo oko singlova i humova,to zaista ne vredi komentarisati.Ukusi....
P.S.
Nisam Muzzy-jev advokat

-"Odavde niko ne izlazi nejeban!"
LAMPASH is offline   Reply With Quote