Quote:
Originally Posted by SumAnuT
Imam ga ja na hardu, skinuh kad je prvi put okacio, ima i Max valjda kod sebe, ali mi je neumesno da kacim to kad se on ne javlja
|
Naravno.
Quote:
Originally Posted by SumAnuT
Meni je i pored svega, zamisao ovoga radi koga otvoriste thread mnogo lepsa za diplomski rad, dakle uzmes i napravis nesto, nego da skupljam podatke po netu i da ih prevedem i stavim u diplomski, ali tehnicki je verovatno ovaj diplomski mnogo bolji ...
|
Pa, ja ne znam ?ta znači to da je neki diplomski rad tehnički bolji. Ima manje slovnih i gramatičkih gre?aka? Naravno da je Đorđevićeva ideja bolja, i naravno da u pisanom delu ima nekih čudnih mesta, ali jebemliga... to je DIPLOMSKI RAD, nije doktorska disertacija. A ako mu u krajnjem rezultatu (onom praktičnom delu diplomskog) ni?ta ne krči i ne zuji - to je oba?ka odlično.
Meni je zanimljivo to ?to su razni napljuvali taj njegov rad, a da ga pritom uop?te nisu
čuli. Kao kad ljudi odluče da pljuju (ili hvale, svejedno) neki mikrofon ili mikser na osnovu proizvođačke specifikacije.
Combo nije bitan - sam se ?epurio, sam se povukao, naučiće valjda ne?to i iz tog svog poku?aja da se promovi?e na taj način.