Dragi Muzzy, oprosti molim te, ali upravo sam pročitao gomilu gluposti sa kojim nikako ne mogu da se slo?im i ne mogu a da ne iskomentari?em iako je matora tema. Jače je od mene. Imaj na umu da nije ni?ta lično i nadam se da je to ''mlados'-ludos' ''
Quote:
Originally Posted by MUzzY
Malmsteen je smarac  (sad ce drvlje i kamenje)
Strat je ok polazna tacka al' mislim... dosta vise  Po mom misljenju najbolja gitara za studio (ili kucno sviranje ili sta god...) mora da bude "all-around". Znaci obavezno H-S-H kombinacija. Ibanez ima dobre modele ali su skupi.
Jos uvek nisam naleteo na bolju kombinaciju od koncepta koju ima ibanez JS serije. Basswood+dimarzzio fred/pafpro(joe jos bolje)+coil splitter+ high pass filter i mozes sve da sviras i da dobijes 90% zvukova. Jedino sto je gitara manje nego sto bih voleo 
|
Pre svega +1 za Malmsteena. A strat je obično i zavr?na tačka, na koju se nakon nekog vremena svaki gitarista vraća.

Po mom mi?ljenju ne postoji gitara koja je vi?e ''all-round'' nego strat. Mislim da bi se mnogi slo?ili sa ovim.
Odakle ti ideja da kombinacija magneta OBAVEZNO MORA DA BUDE HSH??? Za?to zaboga? Ja obo?avam singlove i lično ne volim hum u neck poziciji.
Ovo ostalo ?to se tiče 90% zvukova, ne kapiram nikako, al ajde...
Quote:
Originally Posted by MUzzY
...Ovako od oka ja bih se odlucio EXR, ali nemas floyd koji je definitnivno bolji od ovog tremala.
Ovo je recimo dobar vrat...
|
Za?to je floyd bolji od ovog tremola? Po kojim osnovama si izveo ovaj zaključak? Ja sam npr pristalica ?to fiksiranije kobile. Iz gomile razloga.
Iz gomile očiglednih razloga...
A definicija dobrog vrata zavisi od svirača do svirača. Neko voli deblje, neko tanje, neko ovaj a neko onaj radijus, U, C, V, bla bla... Dobar je kada je kvalitetno izrađen i od kvalitetnog materijala...