View Single Post
Old 02-02-2009, 01:12 AM   #20
slowstar
Pro Member

Default Re: Rackirni MCI JH500 preamp/eq

Quote:
Originally Posted by RAJKO View Post
Svaka cast,veoma profesionalno,dostojno imena.
Prelepo izgleda MCI logo.
Siguran sam da radi fenomenalno,a sad sam siguran da prelepo i izgleda.
E moj Rajko, svaka im cast sto su to "sastavili" ali seti se koliko nam je muka napravio MCI JH 528...
Seti se takodje, koliko je taj EQ strmo koncipiran, koliko je ruzno sto je "skokovit" a ne linearan, koliko je tesko napraviti iole lepu filtraciju sa tim modulom...Jedina zaista dobra osobina je sto ima veoma, veoma veliki headroom, i sto dosta dobro radi sa Neumann-ima, ali taj filter, to je nocna mora, osim toga, sve linijski ubodeno u isti zvuci tanko, zamagljeno i lose, poludeo sam sto mi sintovi lepse zvuce kod kuce, na mom jeftinom Spiritu, nego na tom "cuvenom" MCI. Ne znam, mozda sam isuvise lican, ali ja NE VOLIM MCI, i ne mogu tu nista, mladost mi je ostala u "petici" i na tom MCI, koji jos uvek zeza i Mikija i Zokija Vukcevica. Kada sam cuo prvi put kako zvuci bilo sta kada se "provuce" kroz AMEK 9091i, video sam da se tu radi o razlici k'o "nebo i zemlja".
I dalje cenim volju, energiju i trud entuzijasta, ali ne verujem da su ti MCI moduli zasluzili toliko paznje. Ponavljam, MOJE misljenje na osnovu dugogodisnjeg iskustva.