View Single Post
Old 29-01-2009, 09:26 AM   #12
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: A sta mislite...

1. Klavir - NI akoustik piano, steinberg the grand 2

2. Gitara - ne koristim chesto, ali mislim da se zove real guitar.. nek me ispravi max, on mi dao.

3. Bas Gitara & Synth Bas - trillogy, a za synthove vishe volim sa massive-om da se igram.

4. Zivi Bubanj & Electro bubanj - ez drummer, BFD & RMX, Battery (sam pravish svoje kitove, al imash buljuk mogucnosti)

5. Synth (bilo koja vst emulacija kompletnog synth-aa) - po meni najbolji su massive i albino3. ali nisu bash simulacije, jel?

6. Gudaci (kompletni i pojedinacno) - ew, i vienna.. zavisi koji legne..

7. Udaraljke (zive i sinteticke) - rmx ima dobre.. al mi isto legnu i culture (mislim da je NI), ez drummerov latin perc.. itd

8. Vst Sempler - battery, kontakt.

+

9 brass - akai big band brass (mislim da se tako zove, skoro ga otkrio) moze i sa tpsom da se uradi neshto.. al vishe za podvlachenje..

10. kompletan library sa vishe instrumenata - ew colossus, hypersonic2 (ima nekih upotrebljivih stvari i u njemu)

eto ja sam dodao dva, ali mislim da bi moglo da se odradi i "najbolji" vst comp, reverb, eq, itd...

pozdrav

edit: sad tek videh etno da je dodat.. ima dobrih u ew etno worldu il kako se vec zove.. fino je usemplovano, ali meni to retko kad legne bilo gde..

a recite vi meni ima li neshto shto bi moglo da emulira "gucha" trube?

poz

Last edited by HeatMan; 29-01-2009 at 09:29 AM.
HeatMan is offline   Reply With Quote