Quote:
Originally Posted by ELEKTROIVO
1. možeš, zašto ne, to se zove rekiranje..... može se rekirati APSOLUTNO SVE (uzmeš kanal od bilo kojeg pulta, odrežeš višak, a interesantan dio ugradiš u rack kučište, zajedno sa napajanjem, VU metrima ili nekim drugim pokazivačima.... ovisno o aparatu....
samo kod izrade napajanja treba biti oprezan i malo se raspitati ako "nisi doma" u vezi toga.... napajanje je jako bitna stavka, nažalost, u pravilu jako podcjenjena i napravljena da se na tome zašpara....
2.
nemam pojma, bude ti na to pitanje odgovorio neko od malo iskusnijih gearslutova  ))
3.
ako to želiš sam napraviti, mogu te voditi kroz to korak po korak, a što se dijelova tiče, napišem ti specifikaciju... ili ih nabavi sam preko kataloške prodaje (Burklin, Conrad, Farnel, E-Bay,...) ili ti ja pomognem oko toga svejedno....
a ako ti je to sve skupa previše komplicirano... uvije se može dogovoriti neka suradnja
|
Sto se tice tacke 1.,moj prijatelj koji se dosta dobro razumije u elektroniku ,ali mislim da se vise hvali nego sto zna kaze da za modul izvadjen iz mixete NEVE treba nekih 18 napajanja,nesto kao kompjuterski kabal,i da trebaju nekakvi kafezi i sl.Je li to moguce napraviti i koliko bi takvo napajanje kostalo,otprilike?
Hvala ti za pomoc.