ufff... ja ovu pesmu cujem na drugaciji nacin...
pesma ima potencijala, stim da ima aranzman na kome treba poraditi...
poprilicno je ravna, pada u refrenu sto je ok, ali je ravna i nezanimljiva, postaje dosadna... evo, lepo pevas ali dosadno... malo da se poradi na produkciji vokala... npr da u odredjenim delovima izletis "drcnije" nego sto si otpevala, da ne bude sve ravnjak... inace imas potencijal ogroman... intonativno mi nista ne smeta, dikcija super, sem u odredjenim delovima gde bih je namerno promenio da bih postigao to sto sam "cuo" u svojoj glavi...
uvod mi je nelogican i nepotreban... odma bih poceo pesmu sa onim Ooh!!! koje bih inace stavio u delay koji bi isao u tepmu.. cetvrtinski nekoliko ponavljanja i to bih uradio onako sa dosta pratecih da zvuci veliko...
podloga bih stavio neke sintove ili cak neke fuzz gitare onako da ujedu, mogu i oni u delayu... da pocne pesma da radi... ovako mi nekako kao da se tu nesto krcka al me ne zainteresuje...
kenjam... tesko je meni da ovako pismeno objasnim sta sam cuo i sta mislim da bi trebalo promeniti... uglavnom, pratecih mi fali svuda po malo (al u velikim kolicinama) jednostavno mi je to ta pesma koja po mom skromnom misljenju to zahteva...
pozdrav i nadam se da nisam mnogo kakio