View Single Post
Old 26-01-2009, 07:48 PM   #34
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Default Re: Software kompresor?

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Jeste spor , to niko ne spori , ali eto mod je lak , a kasnije su poceli da proizvode sa mod om ( plave diode )

Naravno da ne mislim ..... za neke stvari bi ga Voxbox jeo za dorucak , za druge stvari ne ....

Imam dosta lepih prampa i uvek se iznenadim kad proradi onaj za kog najmanje ocekujem da ce se pokazati

Sve zavisi koju muziku snimas i sta zelis da postignes ......

Pozdrav

he, kakve budale u avalonu, znam da se pricalo da ce mod da bude zvanican, ali nije (nema ga nigde na sajtu, mislim da ima samo neki video preview na Namm-u...) . Bar ja nisam nigde nasao da je to official info. Max jel imas neki link?

@ drzox,
ista je klasa Voxboxa i 737 (imam oba). - To je to - Tube channel strip, sa sve DI input. Mana voxboxa je sto nema mid boost (samo cut, ali ipak je to Pultec EQ), dok je compressor na manley veci allarounder - moze bukvalno za sve da se koristi, dok je na 737 trom, ali OK za vokale i trome PopBass linije Voxbox nesto malo tamniji i sjajan za svasta, 737 ubedljivi sampion za zenske vokale i akusticne instrumente. Snimao sam neki jazz skoro, gledacu da okacim sutra.... kontrabas (737 na neumann U87)
.... prelepo. Oggy mislim da sam ti dao CD, mada je ono bio raf mix... sad cu staviti redovan mixed stuff.

pozz
Bitch is offline   Reply With Quote