Ja ga "koristim" sa clockom sa RME-a... skroz O.K.
Pod navodnicima ne zato što se stitim Behringera, već zato što vrlo retko imam potrebu za većim brojem kanala, pa ADA8000 više služi... eto... da se nadje
Znam za pljuvačinu svega na čemu piše Behringer i svako ima prava da mrzi nešto zato što mu je neko rekao da to ne valja i da se ne vodi sopstvenim sluhom, isto tako i ja imam prava da ne cenim ljude koji slušaju očima i vode se snobizmom...
Tačno je da na GS mnogi koriste i hvale taj ADA8000. Stvarno zanimljiva napravica za male pare. Kod njega su najslabija tačka clock i preampi. Dosta ljudi je fizički isključilo preampe, a rade se i modifikacije. Skidaju se originalni operacioni pojačivači i ugradjuju ekvivalenti
Burr Brown 2134 što nije neka prevelika investicija, kome su uopšte potrebni preampi sa ADA8000 i ko hoće da se malo zeza.
Ja to nisam radio... nikako da stignem da se bakćem sa tim, a i nije mi potrebno...
Poput ovog:
http://cgi.ebay.com/Upgraded-Behring...03121004r29333
Stvarno je malo degutantna ta mržnja prema Behringerima, jer je najčešće zasnovana na snobizmu i varijantama "čuo sam od čoveka kojem verujem"... , a retko kada na realnom radu. Najveći pljuvači su najčešće i najveći neradnici i prazni filozofi, a ima malo i onog: "Lošem majstoru svaka dlaka smeta".
Sigurno je da to nisu elitni uredjaji, ali za te pare, neverovatno. Gomilu lepih pesmica sam uradio sa Behringer B-2 mikrofonom i Behringer Mic 2200 preampom. Žao mi je bilo da ih prodam, pa sam B-2 poklonio prijatelju, a Mic 2200 stoji kao spomenik u sobi i uživa u svojoj pošteno zaradjenoj penziji, a razmišljam i o zastakljivanju istog. Zaslužio je 
Kad sam rackirao nekakva čudesa, X puta mi je pao Behringer na pamet. Prazna alu kutija (daleko ružnija od Behringerove kutije), bez štampe izadje nekih 50-ak eu, trafo oko 30-40 i već smo došli do cene Behringer preampa!!! Dakle, kod Behringera si dobio na poklon preamp, PSU, konektore, prekidače, štampu, VU metre... itd. 
Opet kažem.. Ne tvrdim kako je Behringer ultra-mega kvalitet... ali, ne treba ni preterivati i nasedati na "fancy" priče. Mnoge druge stvari su grdji Behringer od Behringera, samo što na njima ne piše Behringer.