View Single Post
Old 18-12-2008, 12:16 AM   #23
karlog
Junior Member

karlog's Avatar

Default Re: Master 29 problem resen

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Procitaj moj prvi post..koliko znam ja sam se svima izvinuo na forumu a i vama,ali ne mogu da pravdam situaciju ni moju ni tvoju,nije lepo i kazem ti nedaj boze da se ikome desi to sto je meni u tako kratkom periodu,drugo sve moje telefone pa i kucni telefon ima Karlo.adresu ama sve...sad ti meni logicno objasni,ako sam ja hteo nekoga da zajebem...jel se to tako radi,da se adresa telefon,ama sve...Drugo ja imam u PP sve poruke vezane za ovo mogu sifru svoju da ti dam pa sve lepo da procitas.od 06.10.2008.Ja sam pogresio i nema pranja ali da sam hteo nekoga da zajebem...ej na ovakav nacin i to za 200e pa mislim da bi to stvarno bilo smesno.Jedina stvar koja me nervira u celoj prici sto ste besumucno napadali ko lesinari.Znaci nisam se ulogovao 2 meseca jer nisam imao snage a posle nisam ni mogao jer sam popio trajni ban.
...telefone mi nisi dao sam, dao si mi 3 a 2 sam jos negde iskopao...fixni sam takodje jedva pronasao a adresu preko fixnog. Od 6.10. sam te pronasao na RUMSKOM Mirko zato sto nisam znao kako da te nadjem vise (na telefone se nisi javljao ili su bili nedostupni) i pokusao ovako da te kontaktiram...dakle, tek kada sam video da te nema i da ne mogu da te pronadjem pokusao sam na RUMSKOM. Onda se ti sad zamisli nad ovom cinjenicom, posto je od naseg dogovora pa sve do kontakta na forumu proslo...puna 3 meseca.
Sillicone je upuceniji nego sto mislis, i jeste mi partner, izgleda kao da si ti zaboravio neke stvari.
I nije 200 e u pitanju, nego nepostovanje koje ide do te mere da sad nas pokusavas da ocrnis...nemoj, tuzno je.
karlog is offline   Reply With Quote