Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b
maj rivju
dok ne padne krov - tek sad posle duzeg vremena kad cujem kapiram koliko je ovaj klavir u intro upecatljiv i zapamtljiv. ovaj fazon me podseca na nas-a malo (ne kazem da lici na njega i sl,al slican mi je feeling dok slusam,pogotovo sto je u dijalogu)
|
na koju pesmu mislish? mene previshe "podseca" na "till the roof goes down" il tako neshto od eminema i nate dogga..
Quote:
ti i ja - menjam misljenje iz hrk-pu u hrk-grok-pu.potpuno mi je jasno sto sam ono rekla hahah. btw refren je apsolutno ogavan.a eslino ispevavanje na kraju me je uplasilo.bez zezanja.
|
pa to je najstarija pesma breeej.. inache mnogima se svidela ta pesma upravo zbog tog pijanog tripa hahah
Quote:
reciklirani proizvod - sad mi je okej hahah. al mi je ref tesko sranje i dalje.i prvi vers.a i kraj je bzvz.mnogo brzo i naglo kraj.
|
jes jes.. thou shall be assimilated
Quote:
moj bgd- do jaja. ovo mi je fav definitivno.
|
i moj, necesh mi verovati..

heheh.. i dobio sam dopust za sempl jeeeeeeej
Quote:
zasto lazemo-jbT za sebe radis rnb ,a za mene neces,siso (mislim na matru,ne tvoje pjevanje).ocu ja ovakvu matru. tako je meri-dzej-blajdzish.btw da, kul je pesma i to.
|
sestrora, matra je golo govno.. ono, ja ne znam stvarno shto se lozish na te jednostavne, prazne, sterilne i anemichne matrice..
Quote:
dobar dan- rekla vec.setim je se kad god se javljam komsijama a znam da sam ih maltretirala krestanjem i vezbanjem whistla u sred noci.
|
taj fazon.. kad je joksa snimao pesmu "sjeban sam" u 10 smo izashli iz studija i krenuli gajbi.. i otishli do trafike da kupimo pljuge.. i prichamo o ovoj ideji, i kaze joksa, "pa mogao bi dobar dan da stavish".. ja reko "dobar dan?".. a neka zena pored mene.. "dobar dan.." ja je samo pogledo i nastavio sa njim.. reko "a muda mas?", on kaze "nem pojma moze i to, al bolje dobar dan".. zena opet "dobar dan".. mi vec pocheli se smejemo.. i onda smo naravno pocheli da se zajebavamo.. zena ispizdela potpuno hahahah..
Quote:
jednoga dana-i ovo sam ti rekla jos pre da mi se svidja...sad mi do jaja..ovo je bese ona matra sto si je nazvao 'jazz',sto si mi oteo?bilo bi smor da je pevanje preko.
|
ufff.. nem pojma kako se zvala matra, dal mi verujesh? pa i bio bi smor.. jebi ga.. jedino se kevi mojoj ne svidja pesma.. od pun kurac ljudi kojima sam pushtao.. kaze "tu bi super legla jedna ljubavna pesma". bi kurac. hahahaha
Quote:
rolamo - *slap* *kick* *punch*
|
shljapnijesakitom
shljapnijesakitom
u sv sl, i dalje pravish sranja oko te pesme.. a reko sam ti trista puta.. nije kompletna bez spota.. pesma je skroz komercijalna, alii.. mi u spotu vozimo ispred crkve svetog marka one male dechije plastichne automobilchice i to..
beshe lepa zamisao, al kara od toga na kraju..
Quote:
moja prica - ne znam sto ovo izostavljas sa albuma..uz malo prepravke bilo bi sasvim fino...
|
super je pesma, i nadam se da ce biti mesta na albumu za ovaj ep (kao hidden bonus hahahha), pa cu svima dati i te stare pesme u ovom obliku..
ne znam, ona mi je jedna od najdrazih, ali klavir je neki iz frutija, i cela matrica je takva.. a znash kakav sam ja, kad su moje pesme u pitanju.. ne mogu da se vracam na stara sranja.. samo pichi dalje..
Quote:
koja je poenta - esla mi jedino ovde zvuci ok,i matra mi je kul...lol zasto se uvek istripujem da je ovo marcelo u introu kad najavljuje hahah.ko je to uopste?
ja kazala...
|
hahhah.. to je esla (djurica) samo pitchovan koju notu na gore.. zvuchi kao lik shto je radio opasne frekvencije svojevremeno.. hahahha.. to je i bila poenta..

matra ti je kul? prazna, bas, ritam klavir (bukvalno) i drum set.

i sempl tu upada ponekad hahahh
hvala na slushanju i iskrenom komentaru..
pusa