View Single Post
Old 07-12-2008, 12:59 PM   #46
DeMa
Moderator

DeMa's Avatar

Default Re: Koncepcija i izgradnja studija

Quote:
Moj status na forumu je vise urednicki... niko, pa cak ni vlasnik foruma nije u obavezi da zapocinje "konstruktivnu diskusiju" umesto samih clanova, zato sto je SVAKOM CLANU na forumu DOZVOLJENO da zapocne takvu diskusiju. Moja obaveza na Rumskom je da pratim sta se sve pise u postovima, da se diskusija drzi sto je vise moguce zadate teme, da eventualno prekombinujem zalutale postove na bolji nacin, da sankcionisem nepostovanje pravilnika i da eventualno, kao i svi clanovi, doprinesem poboljsanju kvaliteta samog podforuma "Dizajn i konstrukcija studija". Pristup Forumu je besplatan i svaki dopirnos na poboljsanju sadrzaja foruma je na svakom pojedinacnom clanu, i na potpuno dobrovoljnoj bazi...
Nije bilo od mene namjereno da ti mors pocet diskusiju, ali si u mogucnosti jednu Diskusiju odvuca na jednu stranu.
Kako si to ucinio sa Stolom, Naprimjer.
I ako vec pricamo o Dizajn i konstrukcija studija ond mi je tu naveden primjer malo slab.

Da ti nemoras to znam. niti te zelim, Zapravo nemogu, Teodvuci na sto ti nemozes ili nisi spreman. (nije negativno)
Kako si napisao ja cu dalje pisati pa cemo se najvjerovatnije jos dovlojno puta naci.
Pa cemo voditi jednu konstruktivnu diskusiju. kakve smo je vec imali.

Quote:
Proracune, podatke i formule ne smatram diskusijom ako pri tom nema i iskustvenog dela. Pronaci formulu, izracunati nesto, procitati o tome sve sto padne pod ruku, smatram "domacim zadatkom" (home work) za svakog ko ima jaku zelju da se bavi ovom problematikom..
Ja mislim da su clanovi hendikepirani jezikom, Ovaj svejt je velik i na 1000000 forumima se pise svaki dan o ovim themama.
Ja mislim da se moraju dati neke osnove, da bih snali sta ce traziti.

Sto se neprica o reverbtime sobe tebe licno nikad nisam cuo da si to spomeno.
Mozda nekada, ali ne otkada sam ja tu.
A sam znas da je to mozda naj bitnija stavka u akustici.

Kako ce napraviti kucni rad kada nezna sta trazi?

Pozz
Denis

P.S. Boggy oprosti ako sam te napo na neki nacin, nije bila moja namjera.

Last edited by DeMa; 07-12-2008 at 01:04 PM.
DeMa is offline   Reply With Quote